Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
sri 21. 10. 2020.
Galerija Knifer:...
GISKO: Mjesec hr...
Plesni centar &q...
Kino Urania [15....
CineStar Osijek ...
čet 22. 10. 2020.
Galerija Knifer:...
GISKO: Mjesec hr...
Plesni centar &q...
GISKO: Zavičajna...
GISKO: Predavan...
pet 23. 10. 2020.
3. sajam obitelj...
GISKO: Mjesec hr...
Plesni centar &q...
Kulturni centar ...
Akademija za kul...
sub 24. 10. 2020.
Moksha Osijek: R...
GISKO: Mjesec hr...
Plesni centar &q...
Dokkica: Besplat...
Akademija za kul...
ned 25. 10. 2020.
Moksha Osijek: R...
GISKO: Mjesec hr...
Plesni centar &q...
Zimsko računanje...
pon 26. 10. 2020.
Učilište Janus: ...
GISKO: Mjesec hr...
Plesni centar &q...
Udruga KultAkt u...
Art club Osijek:...
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Ovaj tjedan u Cadillacu:

Petak, 24. siječnja 2020.
Petak je predvečer,sjedite na kauču sa litrom sumnjivog vina, psom i velikim stambenim kreditom. Šaltate kanale u potrazi za dobrom vijesti,nešto tipa otpis dugova svih građana hrvatske ali jedino što se nudi je onaj j... dormeo koji ima više memorije od djeteta od 7 godina i naravno krv nije voda. Iz nekog nepoznatog razloga niti jedan od kanala vas intelektualno ne zadovoljava.... kad odjednom poznati glas jednog Dječaka iz Vatre okreće onaj,pretpostavljamo vrlo skupi svjetleći stolac, i dere se ime jednog nama vrlo poznatog gospodina.

Kako bi Denisovo ime ostalo tajna do kraja ovog teksta nećemo ga spominjati i reći ćemo samo da je ovaj misteriozni momak iz Voice-a svoje glazbene dvokorake radio na našem stageu sa svojim kompićima koji ime ne dijele sa ničim i nikim i nazivaju se Grey Accent.

Drugi clue do našeg misterioznog gosta je taj da je upravo na nagovor Uprave #clubcadillacos završio u Voice-u jer je jedino na televiziji koju prate milijuni mogao dobiti više followera nego u Cadillacu. I vidje Uprava da je dobra odluka. Misteriozni momak glazbenik odlučio je ovog petka odužiti se svojoj,kako nas sam naziva, drugoj obitelji i pokloniti svim svojim novopečenim insta stalkerima i followerima koncert za pamćenje. Iako je svjestan da je on zapravo najbitniji i najljepši dio ovog glazbenog spektakla s njim će se na stage popeti i njegovi stari, sada manje bitni, prijatelji iz benda. Oni će u gotovo potpunom mraku samo praviti glazbenu pozadinu u kojoj će naš misteriozni gost protegnuti svoja vokalna krila.

Ps- neprovjerena informacija je da na koncertu neće biti nitko iz žirija Voice-a niti iz drugih timova jer ih Uprava ne može priuštiti zbog visokog datuma.
Subota, 25. siječnja 2020.
Bad-note busters (alias Dj Umbo) šamanskim će obredom -Suppadupa groves- u prijevodu -Daleka vam cajke kuća bila-, 25.1.2020. godine provesti istjerivanje zime i lakih nota te posvećenje kluba Cadillac.

Prilikom obreda -Daleka vam cajke kuća bila-, Dj Umbo istjeruje zimu i lake note bajajući funky kletve u jezicima uvijajući se usput u bokovima kao crv na vrućoj plotni, a sve to uz veliku pomoć gramofona, vinilnih ploča i nekih čarobnih supstanci.

Za trajanja obreda stariji od osamnaest godina mogu se osvježiti napitkom „This House is Clean“ spravljenim na bazi Maraska gina i tonika, a cijenu možete saznati kod plaćanja.

Dress code: vesela, u glokn kroja odjeća i cvijeće u kosi…ukoliko nemate kosu zataknite si cvijeće iza uha..ukoliko nemate uši, e to je već problem.
 Stranica prilagođena ispisu