Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
uto 28. 01. 2020.
Škola stranih je...
Zaklada Slagalic...
Kino Urania [23....
CineStar Osijek ...
Izviđački klub J...
sri 29. 01. 2020.
Škola stranih je...
Zaklada Slagalic...
Kino Urania [23....
CineStar Osijek ...
Izviđački klub J...
čet 30. 01. 2020.
Škola stranih je...
Zaklada Slagalic...
Ekonomski fakult...
Factory Osijek: ...
Izviđački klub J...
pet 31. 01. 2020.
Škola stranih je...
Zaklada Slagalic...
Ženska udruga &q...
HNK u Osijeku [3...
GISKO: Književni...
sub 01. 02. 2020.
Škola stranih je...
Zaklada Slagalic...
Tvrđa: Sajam ant...
HNK u Osijeku [3...
Studio "Ecc...
ned 02. 02. 2020.
Škola stranih je...
Zaklada Slagalic...
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Sve generacije besplatno klizale u sklopu Zdravkove ledene avanture


Gradski savez za sportsku rekreaciju "Sport za sve" Osijek organizira posljednju ovogodišnju sportsko-rekreativnu aktivnost u sklopu projekta "Zdravko je krenuo". Riječ je o programu besplatnog klizanja koji će biti održan u utorak, 17. prosinca 2019. godine u terminu od 19:00 do 20:15 sati na klizalištu Sokol centar Osijek. Na aktivnost su pozvani svi građani, neovisno o dobi, dosadašnjem iskustvu u bavljenju ovim sportom te o tjelesnoj kondiciji. Prijave nisu potrebne, stoga se građanima savjetuje da dođu dovoljno rano kako bi preuzeli klizaljke i osigurali si mjesto na klizalištu.

Aktivnost se odvija pod naslovom "Zdravkova ledena avantura", a namijenjena je i početnicima i onima koji imaju više iskustva s klizanjem. Za sve početnike na raspolaganju će biti educirani tim koji će ih naučiti osnovama klizanja. U 2018. godini su u sklopu ovoga projekta neki građani prvi put stali na klizaljke, savladali osnove i dobili motivaciju za daljnjim bavljenjem ovim sportom, stoga savjetujemo građanima da iskoriste priliku i odazovu se čak i ako do sada nisu klizali. Iskusniji klizači imat će mogućnost klizati bez asistencije i uživati u zanimljivom programu koji će na klizalištu biti organiziran.

Program će biti obogaćen glazbenim sadržajem, a svi sudionici imat će priliku degustirati proizvode iz asortimana zdrave prehrane brojnih izlagača u sklopu Zdravkovog zdravog kutka. Kompletan program, koji uključuje i najam klizaljki, potpuno je besplatan i odvija se pod pokroviteljstvom Grada Osijeka. Svi građani koji u prosincu prvi put dođu na jednu od Zdravkovih aktivnosti imat će se mogućnost upoznati s ovim projektom, a svi oni koji su tijekom godine sudjelovali u Zdravkovim aktivnostima sada imaju priliku dobiti još jedan pečat u svoju rekreacijsku karticu. Svi rekreativci koji tijekom 2019. godine skupe minimalno šest pečata imat će mogućnost sudjelovati u nagradnom izvlačenju koje će se održati krajem prosinca.

Savez poziva sve građane da se odazovu te postanu dio ove velike sportsko-rekreativne priče koja se sastoji od 12 godišnjih aktivnosti i niza dodatnih aktivnosti kojima se građane motivira na aktivno bavljenje sportskom rekreacijom. Stranica prilagođena ispisu