Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
ned 26. 01. 2020.
Zaklada Slagalic...
Kino Urania [23....
CineStar Osijek ...
Dječje kazalište...
Centar osobne mo...
pon 27. 01. 2020.
Zaklada Slagalic...
Kino Urania [23....
CineStar Osijek ...
uto 28. 01. 2020.
Zaklada Slagalic...
Kino Urania [23....
CineStar Osijek ...
Info centar za m...
sri 29. 01. 2020.
Zaklada Slagalic...
Kino Urania [23....
CineStar Osijek ...
Dječje kazalište...
"Popularna ...
čet 30. 01. 2020.
Zaklada Slagalic...
Factory Osijek: ...
FFOS: Predavanje...
Dječje kazalište...
pet 31. 01. 2020.
Zaklada Slagalic...
Ženska udruga &q...
Noć muzeja u Osi...
Dječje kazalište...
Caffe bar Vaduz:...
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Vrijeme je za deveti Tjedan mobilnosti studenata koji će se održati od 9. do 13. prosinca 2019.

Ono što vas i ove godine čeka jest pregršt zanimljivih predavača i tema za slušanje i raspravljanje.

Ponedjeljak, 9. prosinca 2019.
15:30 sati - Svečano otvorenje - nakon podjele certifikata studentima za uspješno odrađenu praksu i poslodavcima na povjerenju OSIJEK SOFTWARE CITY i njegove tvrke se predstavljaju. Ukoliko ste ikad razmišljali raditi u jednoj od njih ili potražiti stažiranje ovo je jedinstvena prilika da se upoznate sa samom tvrtkom.

Utorak, 10. prosinca 2019.
15:30 sati - Dan za PODUZETNIKE
- Boris Rauš je svjetski putnik, bivši developer koji je postao poduzetnik. Voli geografiju i kvizove, kavu i čajeve, skuplja stripove i čuva ih na tajnoj lokaciji, a možda i više njih. "Svi možemo biti bolji, ako svaki dan samo malo napredujemo" - kaže Boris i poziva vas na svoje predavanje "Tko ste vi? I kada, zašto i kako se trebate baciti u poduzetništvo?".

Zatim slijedi predstavljanje studentske udruge Kultakt, a onda
dođite poslušati mladu poduzetnicu Martinu Završki i njen put "Od djevojčice do poduzetnice".

Srijeda, 11. prosinca 2019.
15:30 sati - Putovanja mijenjaju osobu, a putovanje u Ameriku ima veliku utjecaj. Student FERIT-a Marko Tuđan se odlučio na ovu veliku avanturu i pun je dojmova. Bilo da je vaša želja istraživanje Istočne i Zapadne obale i/ili rad u Americi Marko je spreman na sva vaša pitanja.

ESN Osijek predstavit će svoju Udrugu i projekte kojima se bave.

Studentska razmjena, sudjelovanje na projektima, kada, gdje, kako i još hrpu drugih upitnika iznad glave riješit će Erasmus koordinator Dario Derić s temom "Otkrijte svijet uz Eramus+".

Četvrtak, 12. prosinca 2019.
15:30 sati - Nadasve zanimljiv, nikako dosadan Bruno Bušić podijelit će s nama svoja iskustva stečena kroz školski sustav, samostalno učenje i osnivanje IT firme. Alumni član IAESTE i suosnivač Bamboo Lab-a je veliki ljubitelj glazbe i pasa i kako kaže sarme.

Predstavljanje IEEE Studentskog ogranka Osijek čiji je cilj promocija znanosti, novih tehnologija i profesionalnog rada kroz niz aktivnosti poput predavanja, projekcija, posjeta tvrtkama, itd.

Dugodišnja članica IAESTE Anamarija Oršolić je odlučila plivati u poduzetničkim vodama. S kojim problemima i preprekama se susrela i kako joj je volontiranje pomoglo pri rješavanju istih poslušajte na predavanju "Volontiranje i putovanje kao dobra podloga za vlastiti posao".

Petak, 13. prosinca 2019.
15:30 sati -
Valentina Stantić, diplomirana knjižničarka i jedna od urednica glazbenog portala Mixeta.net. će nam približiti spoj kulture, glazbe i medija studentima s temom "Mixeta media - studentska proaktivnost u medijima".

Priču Tjedna mobilnosti studenata zaokružiti ćemo predstavljanjem naše Udruge Iaeste Osijek koja je najveća organizacija u svijetu ovakvog tipa. Koji su naši ciljevi, kako nabavljamo stručne prakse, kako otići na stručnu praksu i sve ostale odgovore na vaša pitanja dobit ćete upravo na ovom predstavljanju. Iskustva sa stručne prakse podijelit će studentica Odjela za kemiju Natalija Šantić te podijeliti priču kako joj je volontiranje pomogli da se odvaži na odlazak na stručnu praksu.

PREDAVANJA SE ODRŽAVAJU NA FERITU (KAMPUS) U K1-16, A SVEČANO OTVORENJE U K1-15.

Veliko HVALA Studentskom Zboru Sveučiišta J.J. Strossmayer, Osječko-baranjskoj županiji što dugu niz godina podupiru naš projekt. Stranica prilagođena ispisu


Francuski BULDOG Ste...
Na prodaju CAU CAU ste...
Dalmacija-Sveti Petar,...
Razriješite misterij s...

Moj profil

Korisničko ime:
Lozinka:


Zaboravljena lozinka
Novi korisnik!

Posjetitelji

Ukupno online:119

Registrirani online (): Nitko