Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
čet 14. 11. 2019.
Građevinski i ar...
Akademija za kul...
GISKO: Mjesec hr...
Plesni centar &q...
Dani Matice hrva...
pet 15. 11. 2019.
Građevinski i ar...
Akademija za kul...
GISKO: Mjesec hr...
Plesni centar &q...
Dani Matice hrva...
sub 16. 11. 2019.
"Hodanjem d...
Muzej likovnih u...
(Movember) - mje...
Plesni centar &q...
Dani Matice hrva...
ned 17. 11. 2019.
Premijera dječje...
Osijek - Vukovar...
Belišće: Noć kaz...
Plesni centar &q...
Dani Matice hrva...
pon 18. 11. 2019.
Dječje kazalište...
Caffe bar Pepper...
Plesni centar &q...
Dani Matice hrva...
uto 19. 11. 2019.
Dječje kazalište...
Kino Urania: Pre...
GISKO: Otvorenje...
Plesni centar &q...
Dani Matice hrva...
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Prvi Studentski dan Godišnje konferencije hrvatskih psihologa održat će se u srijedu, 6. studenog 2019. na Filozofskom fakultetu Osijek.

Prvi Studentski dan Godišnje konferencije hrvatskih psihologa - projekt je nastao kao višemjesečni trud Studentske sekcije Hrvatskog psihološkog društva Psihomnia, krovne udruge studenata psihologije na području Hrvatske čiji je cilj poticati studente psihologije na međusobnu suradnju i pomoću te suradnje dati odgovor na raznovrsne probleme s kojim se ova populacija susreće. Jedan od problema upravo kod populacije studenata psihologije jest malen odaziv na nacionalne konferencije te slaba međusobna umreženost i umreženost s vlastitom akademskom zajednicom. Zbog toga često studenti ostaju zakinuti za korisne informacije i mogućnosti ostvarivanja suradnji. Kako bismo smanjili ovaj problem, po prvi puta u povijesti održavanja Godišnje konferencije hrvatskih psihologa, najveće nacionalne konferencije psihologa na području RH, održat će se Studentski dan GKHP. Studentski dan GKHP zamišljen je kao jednodnevni događaj usred kojeg će stručnjaci, koji su poznati na državnoj razini, održati predavanja, radionice i okrugle stolove. Teme prije navedenih aktivnosti birane su tako da studenti usvoje informacije koje su im najpotrebnije za budući rad i općenito korisne. Uz opuštenu atmosferu, studenti će imati priliku međusobno se upoznati, inicirati nove suradnje te će također imati priliku tražiti savjet i pomoć od stručnjaka koji će im biti na raspolaganju tijekom trajanja Studentskog dana. Potencijalni ishodi održavanja ovog projekta su uključivanje studenata u znanstveno-istraživački rad, upoznavanje studenata sa praksom psihologa i usvajanje novih informacija koje će im pomoći u daljnjem osobnom i profesionalnom rastu.

Treba naglasiti kako Studentski dan GKHP kao projekt predstavlja jednu od prvih suradnji između studenata psihologije i strukovnih udruga što otvara mogućnost za stvaranje novih odnosa i suradnja te samim time se pokazuje koliko je ovaj projekt značajan i potreban. Stranica prilagođena ispisu
Stenci odlicnog genets...
Kontaktirajte nas pute...
Na prodaju muško štene...
Kontaktirajte nas pute...

Moj profil

Korisničko ime:
Lozinka:


Zaboravljena lozinka
Novi korisnik!

Posjetitelji

Ukupno online:147

Registrirani online (1): Redakcija 031