Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
ned 05. 07. 2020.
Ljetni sportski ...
Ljeto s Franom [...
Osječko ljeto ku...
Kino Urania [2.-...
Policija za vike...
pon 06. 07. 2020.
Ljetni sportski ...
Ljeto s Franom [...
Osječko ljeto ku...
Kino Urania [2.-...
Ljetno radno vri...
uto 07. 07. 2020.
Ljetni sportski ...
Ljeto s Franom [...
Osječko ljeto ku...
Kino Urania [2.-...
sri 08. 07. 2020.
Ljetni sportski ...
Ljeto s Franom [...
Osječko ljeto ku...
Kino Urania [2.-...
čet 09. 07. 2020.
Ljetni sportski ...
Ljeto s Franom [...
Info centar za m...
pet 10. 07. 2020.
Ljetni sportski ...
Ljeto s Franom [...
Arheološki muzej...
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

U subotu, 9. studenog 2019., u 11 sati dođi na besplatno predavanje koje će voditi učiteljica Yoge, Nikolina Lukačević. Predavanje je otvoreno za sve uzraste i održat će se u dvorani Olimp (prolaz J. Leovića 11, preko puta Interspara).

Kao oblik rekreacije, yoga pripada body, mind and soul sustavu rekreacije. To podrazumijeva da osim fizičkog aspekta koji je bitan (i vizualno najuočljiviji) s yogom vježbamo i radimo na drugim aspektima sebe (umu i emocijama).

Kako vježbanjem Yoge razvijamo svoju svijest, koje tehnike i alati su zastupljeni i kako se na ovaj način učimo osluškivati sebe i svoje tijelo, neke su od tema o kojima ćemo pričati.

Na praktičnim primjerima, vježbicama i kroz meditaciju testirat ćemo kako možemo pomoću ovih divnih alata naučiti više o sebi, više se poznavati i više se voljeti.
Dobro došli!

O voditeljici:
Rođena sam 1985. u Osijeku gdje sam završila Filozofski fakultet. Nakon završenog fakulteta, upisujem Školu osobnog razvoja gdje se počinjem intenzivnije upoznavati na fizičkoj, emocionalnoj, mentalnoj i duhovnoj razini. Usporedno sa školom otprilike u isto vrijeme, krećem vježbati yogu.

Iako se interes za radom na sebi javio još u srednjoj školi gdje sam počela proučavati psihologiju i budizam, tek kasnije kroz yogu, spajam istočna znanja sa zapadnim. U yogi pronalazim dio sebe koji je svjestan, prisutan, sretan i u miru. Yoga nije samo tehnika za razvijanje svijesti – ona može biti jako zabavna! Volim uranjati u sebe, biti u promatraču, razvijati ljubav prema sebi i svjesno se gibati. Volim vidjeti ljude kako rastu. Kad nakon yoge sjaje iznutra. Kad su duboko dirnuti i povezani sa svojim tijelom i osjećajima. Nema ništa ljepše od toga kad smo autentični i kad se takvi pokažemo. Kad sloj po sloj otkrivamo i upoznajemo sebe. I kad se sa svakim satom malo više volimo. Kad samo bivamo i dišemo, kad se igramo i istražujemo. Kad smo ranjivi i snažni i kad se osjećamo živi!

2015. završavam obuku verificiranu od ministarstva znanosti i športa RH za voditelja yoge, a 2016. školu za yoga trenere u Somboru (hatha yoga).
2019. završavam edukaciju kod Snježane Nine Vukas za Vinyasa učitelja (RYT 200). Stranica prilagođena ispisu

Na prodaju kucici kovr...
Prodajem visoku prizem...
KING OF RING'S odgajiv...
Sos Medic nudi prevoz ...

Najave u 24h

Moj profil

Korisničko ime:
Lozinka:


Zaboravljena lozinka
Novi korisnik!

Posjetitelji

Ukupno online:168

Registrirani online (1): mata