Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
pet 18. 10. 2019.
11. Međunarodna ...
Dječje kazalište...
HNK u Osijeku [1...
Vaterpolo Klub M...
Jesensko ispiran...
sub 19. 10. 2019.
11. Međunarodna ...
Dječje kazalište...
HNK u Osijeku [1...
Pampas: Memorija...
"Hodanjem d...
ned 20. 10. 2019.
11. Međunarodna ...
Dječje kazalište...
Besplatna dječja...
Mall Osijek: Lis...
pon 21. 10. 2019.
Štrajk se nastav...
HUP Reg. ured Os...
uto 22. 10. 2019.
GISKO: Čitateljs...
Dječje kazalište...
Edunova: Seminar...
GISKO: Književna...
HNK u Osijeku: K...
sri 23. 10. 2019.
FERIT Osijek: Te...
Dječje kazalište...
Belišće: Tambura...
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Poduzetnički inkubator BIOS d.o.o., Centar za poduzetništvo Osijek te Ekonomski fakultet u Osijeku organiziraju 13. međunarodnu konferenciju o poduzetništvu pod nazivom "Čovjek - najvažniji resurs današnjice". Konferencija će se održati 18. listopada 2019. godine na Ekonomskom fakultetu u Osijeku (Aula Glagoljice).

13. međunarodna konferencija o poduzetništvu bavit će se temama jačanja motivacije zaposlenika te alatima za privlačenje kadrova u različitim područjima poslovanja. Također, govorit će se o problemima pronalaska djelatnika, ograničenjima kvota za zapošljavanje te najnovijim trendovima GIG ekonomije.

Prva konferencija održana je 2007. godine, a cilj Konferencije svih ovih godina je suradnja, umrežavanje i razmjena iskustava poduzetnika, potpornih institucija, lokalnih samouprava i znanstvenih institucija iz cijele regije, a sve u cilju razvoja konkurentnosti. Tijekom godina na konferencijama su sudjelovali predavači i sudionici iz: Hrvatske, Kanade, SAD-a, Mađarske, Makedonije, Srbije, Bosne i Hercegovine, Slovenije, Poljske, Ujedinjenog kraljevstva i Finske.

Konferencija već godinama stvara bazu znanja i projekata te potiče suradnju na međunarodnoj razini, a poduzetnicima približava aktualne teme, znanja, vještine i mogućnosti potpora. Tijekom godina, postala je prepoznatljiv brend i rado posjećen događaj, koji iz godine u godinu broji sve veći broj sudionika (više od 150).

Prijaviti se možete do 10. listopada, do kraja radnog dana, putem google obrasca, koji se nalazi na sljedećem linku:


Sudjelovanje na konferenciji je besplatno za sve sudionike.

Sudjelovanje na večernjem programu je također besplatno, ali vas mole da u prijavnom obrascu označite dolazite li na večeru ili ne, kako ne bi prouzročili nepotrebne troškove. U slučaju naknadne spriječenosti, mole vas da na vrijeme otkažete dolazak na konferenciju.

 Stranica prilagođena ispisu