Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
pet 18. 10. 2019.
11. Međunarodna ...
Dječje kazalište...
HNK u Osijeku [1...
Vaterpolo Klub M...
Jesensko ispiran...
sub 19. 10. 2019.
11. Međunarodna ...
Dječje kazalište...
HNK u Osijeku [1...
Pampas: Memorija...
"Hodanjem d...
ned 20. 10. 2019.
11. Međunarodna ...
Dječje kazalište...
Besplatna dječja...
Mall Osijek: Lis...
pon 21. 10. 2019.
Štrajk se nastav...
HUP Reg. ured Os...
uto 22. 10. 2019.
GISKO: Čitateljs...
Dječje kazalište...
Edunova: Seminar...
GISKO: Književna...
HNK u Osijeku: K...
sri 23. 10. 2019.
FERIT Osijek: Te...
Dječje kazalište...
Belišće: Tambura...
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Seminar "Umjetnost javnog nastupa" će se održavati u prostorijama Edunove Osijek, Jagerova 5, u utorak, 1. listopada 2019. godine, u 17 sati.

Broj mjesta je ograničen, stoga rezervirajte svoje mjesto već danas. Pošaljite Vaše ime, prezime i kontakt telefon na e-mail seminar[at]edunova[dot]hr

Potrebno vam je samopouzdanje ako želite uspješno predstaviti sebe ili svoju organizaciju u javnosti. Bilo da ste na konferenciji, održali predavanje ili sudjelovali u panel raspravi, ključno je da se osjećate lako. Ako govorite pred prepunom sobom, vaš je zadatak privući svačiju pažnju i prenijeti informacije na način koji svi razumiju, a da vas to ne prestraši. Za većinu ljudi to je izazov.

Osobni izgled često je zanemaren dio komunikacijskih i prezentacijskih vještina. Kad javno govorite, možete predstavljati svoju organizaciju ili samo sebe. I dalje ste ispred! Upravo vas druga osoba, grupa ili publika vidi i prije nego što budete imali vremena otvoriti usta i reći bilo što, stvorene su određene pretpostavke, svjesno i podsvjesno.

Seminar “Umjetnost javnog nastupa” namijenjen je svima koji žele projicirati samopouzdanje u svakoj izgovorenoj riječi, svakoj poslovnoj situaciji i biti prihvaćeni od strane grupe. Stranica prilagođena ispisu