Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
čet 19. 09. 2019.
Udruga Breza: Po...
Pojačane mjere u...
Jesensko ispiran...
Europski tjedan ...
Pučko otvoreno u...
pet 20. 09. 2019.
Udruga Breza: Po...
Pojačane mjere u...
Jesensko ispiran...
Europski tjedan ...
Pučko otvoreno u...
sub 21. 09. 2019.
Udruga Breza: Po...
Pojačane mjere u...
Izviđački park D...
Europski tjedan ...
Pučko otvoreno u...
ned 22. 09. 2019.
4. Baranjski Fer...
Pojačane mjere u...
Trg Ante Starčev...
Dječje kazalište...
Pučko otvoreno u...
pon 23. 09. 2019.
Dalj: Konferenci...
GISKO: Literarni...
GISKO Star Wars ...
Kino Urania: Kom...
Pučko otvoreno u...
uto 24. 09. 2019.
Dječje kazalište...
Edunova: Seminar...
GISKO Star Wars ...
Pučko otvoreno u...
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

U nedjelju, 15. rujna 2019. s početkom u 11:00 sati u Centru osobne moći, dvorana Yoga home održat će se radionica "Anđeli u srcu".

O RADIOINICI
S radošću pozivamo sve zainteresirane Božanske duše da dođu na ovu jedinstvenu prosvjetljujuću radionicu. Radionica obuhvaća podizanje vibracija fizičkog tijela i aktivaciju 3 transpersonale čakre – koje se nalaze u auri iznad Krunske čakre. Također je uključena aktivacija Anđeoske i Timusne čakre. Kroz Anđeosku čakru ostvarujemo direktan kontakt s našim Anđelima vodičima i velikim brojem Anđela i Arhanđela, koji nam dolaze kada ih pozovemo. Pomažu nam u svim aspektima našeg života: da nađemo rješenja za problematične životne situacije i događaje, da nam pokažu put kada smo u tami, da se oslobodimo negativne energije, blokada, implantata, negativnih mentalnih i emocionalnih shema, da iscijelimo sebe i svoje drage. Također nam daju savjete kako da napredujemo u poslu, iscijelimo našu novčanu situaciju, ostvarimo naše želje i snove živeći svrhu naše duše. U Timusnoj čakri se dekodiraju sve informacije na jednostavan i lak način, kada je aktivirana. Edukacija uključuje i integraciju viših vibracija, koje dostižemo na radionici što nam omogućava da uđemo u Petu dimeziju.

O VODITELJICI
Vanja Savić živjela je u Abu Dabiju već duži niz godina, a sada u Jordanu.
Ove godine je odlučila da po prvi puta napravi radionicu i promociju svoje knjige “Andeli u srcu” te promociju svojih anđeoskih karata koje se zovu : “Angel transformational and healing cards by Vanja Savić” u Osijeku u Hrvatskoj. Paket karata se sastoji od 56 karti koje su kreirane pod Anđeoskim vodstvom iz njenog i iskustava klijenata sa kojima je radila tretmane sa njenom metodom koja se zove “ Anđeosko iscjeljivanje duše i srca” i karte se mogu koristiti na 6 načina i po tome su jedinstvene u svijetu.

Vanja također radi na polju rada s iscjeljujućim energijama,Anđeoske poruke je počela dobivati još kao dijete i ne znajući da dolaze od njih. Prije 12 godina, kada je bila spremna, Anđeli su ušli u njen život, dajući mu drugačiji smisao, otvorivši put za predivan svijet viših vibracija i više svjesnosti.

Vanja ima direktnu komunikaciju sa svoja 4 anđela, i Arhanđelima Aurorom i Metatronom kroz jasno viđenje, jasno znanje, jasan osjećaj i jasno slušanje. Oni su joj davali informacije i prenosili znanja iz kojih je nastala radionica “Anđeli u srcu” s kompletnom edukacijom.

Cijena radionice je 40€
Prijave kod Vanja Savić i Monika Gemeri
Sve prijave može i na mail: monika.gemeri[at]gmail[dot]com ili u Messenger kod Vanja Savić i Monika Gemeri ex Balog Stranica prilagođena ispisu