Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
uto 04. 08. 2020.
47. Kolonija kip...
Ljeto u dvorištu...
sri 05. 08. 2020.
47. Kolonija kip...
Ljeto u dvorištu...
Unikom: Na Dan p...
Portastična srij...
Ferragosto JAM #...
čet 06. 08. 2020.
47. Kolonija kip...
Ljeto u dvorištu...
Art club Osijek:...
Muzej likovnih u...
Ferragosto JAM #...
pet 07. 08. 2020.
47. Kolonija kip...
Ljeto u dvorištu...
Art club Osijek:...
Memories Club Os...
Ferragosto JAM #...
sub 08. 08. 2020.
47. Kolonija kip...
"Hodanjem d...
Art club Osijek:...
SF Coffee House ...
Ferragosto JAM #...
ned 09. 08. 2020.
Ferragosto JAM #...
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Gradska i sveučilišna knjižnica Osijek u srijedu, 11. rujna 2019. godine s početkom u 18.00 sati organizira predavanje pod nazivom "Akupunkturom protiv alergija". Predavanje će održati Violeta Mišić Losacco, prvostupnica tradicionalne kineske medicine iz Londona u prostoru American Cornera Gradske i sveučilišne knjižnice Osijek.

Nakon više od 20 godina provedenih u Velikoj Britaniji, Violeta je otvorila kliniku za akupunkturu i u rodnome Osijeku u kolovozu 2018. te planira otvaranje još jedne ordinacije u Rovinju 2020. Violeta Mišić Losacco također je i motivacijska govornica i wellness savjetnica s bogatim iskustvom upravo u wellness, zdravstvenom i spa turizmu u Aziji, SAD-u i Evropi, i u suradnji s vodećim hrvatskim brendom u wellness i spa turizmu Energy Clinic i Kempinski hotelom Adriatic u Istri 2015. pokreće svoj prvi zdravstveni holistički program pod nazivom "Unutarnja ravnoteža" i time otvara prostor za inovativne sadržaje u wellness i zdravstvenom turizmu i u Hrvatskoj.
Pridružena je članica Hrvatskog društva za akupunkturu koje djeluje pri Hrvatskom liječničkom zboru, te surađuje u Hrvatskoj i u inozemstvu sa brojnim terapeutima uključujući i liječnike specijaliste koji se koriste medicinskom akupunkturom u okviru svojih medicinskih djelatnosti.

Oni sugrađani koji pate od alergijskih reakcija na pelud, pa tako i na ambroziju, mogu pronaći olakšanje u akupunkturi. Pacijenti inače kod ovakvih sezonskih alergija koriste kortikosteroide i anti-histamine, no znanost nam govori da akupunktura smanjuje djelovanje medijatora upale, citokina, koji se oslobađaju prilikom alergijske reakcije i time smanjuje simptome upale dišnih puteva. Osim kod alergija, dokazano je da akupunktura pomaže i u liječenju raznih vrsta boli, poput migrena i boli u leđima kao i kod reumatskih bolesti, išijalgije i u suzbijanju mučnine. Stranica prilagođena ispisu

Prodajem kuću,dvor i o...
Ukoliko Vam je potreba...
Iznajmljujemo vise kom...
Izdajem stan na dan u ...

Moj profil

Korisničko ime:
Lozinka:


Zaboravljena lozinka
Novi korisnik!

Posjetitelji

Ukupno online:213

Registrirani online (2): mata, NameNo