Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
sri 16. 10. 2019.
CineStar Osijek ...
Kino Urania [10....
11. Međunarodna ...
Dječje kazalište...
HNK u Osijeku [1...
čet 17. 10. 2019.
Tržnica Osijek: ...
Dječje kazalište...
11. Međunarodna ...
Dječje kazalište...
HNK u Osijeku [1...
pet 18. 10. 2019.
Trg Ante Starčev...
Club Exit: 1 Yea...
11. Međunarodna ...
Dječje kazalište...
HNK u Osijeku [1...
sub 19. 10. 2019.
Poljoprivredna i...
Arheološki muzej...
11. Međunarodna ...
Dječje kazalište...
HNK u Osijeku [1...
ned 20. 10. 2019.
Mall Osijek: Lis...
11. Međunarodna ...
Dječje kazalište...
pon 21. 10. 2019.
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Druga po redu, radionica koja se održava u sklopu provedbe projekta „P³OP – Poslovna podrška poduzetnicima, obrtnicima i poljoprivrednicima“ koji provodi Baranjska razvojna agencija Grada Belog Manastira održat će se u ponedjeljak, 10. lipnja 2019. godine u Hotelu Patria u Belom Manastiru s početkom u 14:30.

Ova je radionica planirana s ciljem da na jednom mjestu okupi što veći broj ruralnih poduzetnika kako bi svima bilo odgovoreno na najčešće postavljana pitanja vezano uz sustav oporezivanja malih i srednjih poduzeća i OPG-ova. Nadalje, istom će prilikom biti moguće poslušati i predstavljanje predstojećeg natječaja za male poljoprivrednike koji će raspisati LAG Baranja, a zainteresirani će, od djelatnika Agencije odmah moći dobiti savjet i uputu kako postupiti prilikom pripreme poslovnog plana. Osim redovnih usluga Agencije, koje uključuju savjetovanje vezano uz poslovanje i EU fondove te pripremu i provedbu projekata, zainteresiranim poduzetnicima projekt P³OP omogućuje i besplatnu uslugu poreznog i računovodstvenog savjetnika. Za navedenu uslugu zainteresirani se mogu javiti osobno na radionici, ili pak putem maila/telefonskim putem, a djelatnici Agencije će, u što kraćem roku, u suradnji sa stručnjacima dati odgovor i savjet vezano uz svako specifično pitanje.

Projekt P³OP financiran je sredstvima Europskog fonda za regionalni razvoj, Grada Belog Manastira i Baranjske razvojne agencije u sveukupnom iznosu od 603.978,92 kune, a s provedbom je započeo u svibnju 2018. godine i trajat će do listopada ove godine.

Zaključno, dragi naši ruralni poduzetnici, pozivamo vas da se aktivno uključite u predstojeću radionicu te svojim pitanjima doprinesete kvalitetnoj diskusiji, a mi ćemo se potruditi da Vam pomognemo da Vaše sadašnje i/ili buduće poslovanje razvijete do razine uspješnog, reprezentativnog i održivog ruralnog biznisa koji će u konačnici doprinijeti razvoju naše Baranje i regije općenito. Stranica prilagođena ispisu