Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
pon 17. 02. 2020.
Škola stranih je...
Kino Urania [13....
CineStar Osijek ...
Festival jezika ...
IAESTE: Natječaj...
uto 18. 02. 2020.
Policija za sutr...
Kino Urania [13....
CineStar Osijek ...
Festival jezika ...
IAESTE: Natječaj...
sri 19. 02. 2020.
HUP Reg. ured Os...
Kino Urania [13....
CineStar Osijek ...
Festival jezika ...
IAESTE: Natječaj...
čet 20. 02. 2020.
Filozofski fakul...
Edunova: Besplat...
Poetry caffe Mag...
Festival jezika ...
Caffe bar Randev...
pet 21. 02. 2020.
Organicos - cent...
Campus caffe Osi...
Kino Urania: Sta...
Festival jezika ...
Memories club Os...
sub 22. 02. 2020.
Organicos - cent...
Osvoji bespla ko...
Valpovo 26. Dječ...
Festival jezika ...
Art club Osijek:...
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Gradska i sveučilišna knjižnica Osijek u četvrtak, 16. svibnja 2019. godine s početkom u 18.00 sati organizira predavanje pod nazivom "Imunitet – pogled sa svih strana". Predavanje će održati nutricionistica Renata Armanda u prostoru American Cornera Gradske i sveučilišne knjižnice Osijek.

Ljudski je imunitet savršeno oblikovan mehanizam, pokretan i održavan međudjelovanjem mnoštva molekula, gena, stanica, tkiva, organa, čineći time kotačiće unutarnjeg stroja koji nam jamči opstanak. Taj je unutarnji ustroj u neprekidnom dinamičkom gibanju ovisnom o načinu na koji se o njemu (ne)brinemo te vanjskim prilikama i neprilikama. Provirimo kroz prozorčić i pogledajmo na čemu se temelji zdrav imunološki sustav, na koji je način on danas posebno ugrožen, koje su sve zamke i opasnosti oko nas i pred nama kako bismo ih znali izbjeći i savladati.
Renata Armanda rođena u Slavonskom Brodu, završila Gimnaziju Zlatko Šnajder te Prehrambeno-biotehnološki fakultet u Zagrebu. Ljubav prema ljekovitom bilju rezultira intenzivnim proučavanjem fitoterapije od 1994. godine te pohađanjem tečajeva i seminara o ulozi i primjeni biomagnetne rezonancije u ljudskom zdravlju (Budimpešta). Završila je tečaj Live Blood (Darkfield) analize te elektroakupunkturnog testa po dr. Vollu (EAV/Vega testiranje, intolerancija na hranu). Tijekom posljednjih 17 godina vodi stručno nutricionističko savjetovalište Calivita Int. Hrvatska u sklopu kojega i predaje te piše članke na temu zdravlja i bilja. Stranica prilagođena ispisu