Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
ned 26. 05. 2019.
Privremena regul...
Dječje kazalište...
HNK u Osijeku [2...
Kino Urania [23....
CineStar Osijek ...
pon 27. 05. 2019.
Privremena regul...
Humanitarna udru...
HNK u Osijeku [2...
Kino Urania [23....
CineStar Osijek ...
uto 28. 05. 2019.
Privremena regul...
OŠ Mladost Osije...
HNK u Osijeku [2...
Kino Urania [23....
CineStar Osijek ...
sri 29. 05. 2019.
Privremena regul...
HPD Lipa: Crowdf...
HNK u Osijeku [2...
Kino Urania [23....
CineStar Osijek ...
čet 30. 05. 2019.
Privremena regul...
HPD Lipa: Crowdf...
HNK u Osijeku [2...
Poljoprivredni i...
42. Međunarodni ...
pet 31. 05. 2019.
Privremena regul...
HPD Lipa: Crowdf...
HNK u Osijeku [2...
1. Konferencija ...
42. Međunarodni ...
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Meetup "Kako voditi dizajn agenciju?" održat će se 10. svibnja 2019. s početkom u 18:00 sati u Kavani Gradski vrt (Ul. Martina Divalta 14, 31000, Osijek).

Na prvom meetupu svoja iskustva podijelit će Sanja, Marko i Sandro iz dizajn agencije Beton. Od Čitluka do New Yorka. Za Louvre, Unitas, Varteks, Erste, Fact Mag i mnoge druge.

Čut ćete na što treba obratiti pažnju i čemu treba dati na važnosti kod otvaranja firme ili studija; koje kvalitete i zahtjeve treba tražiti prilikom zapošljavanja kadra. Također ćete čuti kako funkcioniraju procesi unutar agencije kroz konkretne primjere iz projekata.

Prijave:


Postani dio promjene

Što je DIO?
DIO (Dizajnerska inicijativa Osijek) je inicijativa podržana od strane Osijek Software Citya koja će služiti kao platforma za jačanje dizajn scene i organizaciju edukativnih sadržaja — radionica, predavanja i panela.

Zašto?
(Dobar) dizajn je neizostavni dio svakodnevnog života, a također i jedan od najbitnijih kotača koji pokreću IT industriju. Nakon što je Osijek prepoznat kao mjesto u kojem su stvaranje softvera i programiranje probudili mlade i povećali broj zaposlenih, želimo sličan koncept prenijeti i na dizajn.

Osim svjetski poznatih predavača s kojima smo u prošlosti odlično surađivali namjeravamo uključiti mlade dizajnere koji žele prezentirati svoje radove, nove tehnologije ili dizajnerske procese kojima dolaze do rezultata. Na taj bismo način pomogli Osijeku bolje pozicioniranje na tržištu dizajna, kao i samo jačanje sveukupnog znanja domaćih dizajnera. Naravno, međusobno druženje i upoznavanje jedna je od najbitnijih stvari koje želimo potaknuti kroz inicijativu.

Prethodni projekti
Jedan od projekata koji utire put toj ideji je i Digital Design Academy, projekt koji prepoznat u zajednici kao odličan put ulaska u svijet dizajna. Kroz dvije godine Akademiju je prošlo 14 predavača i odabrana 53 polaznika od 256 prijavljenih, a dobar dio mladih dizajnera se zaposlio u osječkim i hrvatskim tvrtkama.

Design talks je projekt koji je započeo kao serija sastanaka gdje dizajneri pričaju o novim tehnologijama, problemima u industriji i predstavljaju zanimljive tehnike dizajn procesa. No kako je prolazilo vrijeme projekt se razvijao i postajao sve veći. Iza sebe ima događaje na kojima se pričalo o korisničkom iskustvu, predstavljali portfelji, razgovaralo o korisničkom iskustvu Rimac električnih automobila, radio sito-tisak i sl.

Vizija
U budućnosti želimo što više ojačati scenu i dovesti je do razine kada uvođenje dizajna na fakultet kroz stručni studijski program postaje logičan korak naprijed, jer kvalitetno i dugoročno obrazovanje put je prema sigurnoj budućnosti.

Pridruži nam se na Spectrumu (spectrum.chat/dio) i na [i]dio.community!


DIO su: Mihael Tomić, Igor Plac, Katarina Dijaković, Andrej Mlinarević i Marko Briševac.
[/i] Stranica prilagođena ispisu

Pošaljite nam e-mail i...
Tražimo njegovateljicu...
Ag potražuje djelatnik...
Štenci Cane Corso (Kan...

Najave u 24h

Moj profil

Korisničko ime:
Lozinka:


Zaboravljena lozinka
Novi korisnik!

Posjetitelji

Ukupno online:171

Registrirani online (1): Ro3y