Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
ned 16. 02. 2020.
Škola stranih je...
Od 10. do 16. ve...
Dječje kazalište...
Kino Urania [13....
CineStar Osijek ...
pon 17. 02. 2020.
Škola stranih je...
Dani otvorenih v...
Antunovac: Škola...
Kino Urania [13....
CineStar Osijek ...
uto 18. 02. 2020.
Humanitarna udru...
Dani otvorenih v...
Antunovac: Škola...
Kino Urania [13....
CineStar Osijek ...
sri 19. 02. 2020.
GISKO: Pričaonic...
Dani otvorenih v...
Antunovac: Škola...
Kino Urania [13....
CineStar Osijek ...
čet 20. 02. 2020.
Filozofski fakul...
Dani otvorenih v...
Antunovac: Škola...
Edunova: Besplat...
Caffe bar Randev...
pet 21. 02. 2020.
Organicos - cent...
Dani otvorenih v...
Antunovac: Škola...
Kino Urania: Sta...
Memories club Os...
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

U petak, 3. svibnja 2019. godine održat će se predavanje o reinkarnaciji u Etnološkom centru baranjske baštine. Početak je u 18:30 sati.

Reinkarnacija nije tek neki sistem vjerovanja ili psihološko sredstvo za bijeg od konačnosti smrti, nego je precizno objašnjenje zakonitosti naših prošlih i budućih života. Ovo predavanje će publici dati detaljno objašnjenje fenomena reinkarnacije iz perspektive drevne kulture i filozofije Veda – prve pisane literature u povijesti čovječanstva. Predavač, Vladimir Pavić autor je četiri knjige i mnogih eseja na ovu temu. Tijekom predavanja će biti dati odgovori na ovakva i slična pitanja: Da li smrt znači kraj života, ili ona samo otvara vrata prema novom životu, novoj dimenziji ili drugom svijetu? Ako čovjekova svijest preživljava iskustvo smrti, što onda određuje njezin prijelaz u nove stvarnosti? Da li nakon smrti možemo preći u druge oblike života? ...itd.

Ukratko o predavaču
Vladimir Pavić (rođen 1965. godine u Slavonskoj Požegi), kao mladi student strojarstva doživio je prekretnicu u svom životu kada je imao prometnu nesreću. Tom prilikom je doživio izlazak iz tijela (kliničku smrt) – događaj koji ga je usmjerio da se počne raspitivati o istinama koje moćnici ovog sveta namjerno skrivaju od svih nas. Nezadovoljan mnoštvom pročitanih knjiga o filozofiji i nauci, napokon je došao do Veda – prve pisane literature u povijesti čovječanstva. Vede, naročito Bhagavad-gita, dale su mu logično objašnjenje onoga što je doživio. I više od toga – naučio je univerzalne zakonitosti koje nadilaze sve zemljopisne, nacionalne, religijske, rasne i spolne podjele. Te istine su mu dale objašnjenje o smislu ljudskog života, vremenu, prirodi (materijalnoj i duhovnoj), karmi (nezaobilaznom zakonu akcije i reakcije) i vrhovnoj inteligenciji koja upravlja univerzalnim zakonima. Od 1988. godine, pa do sada – V. Pavić je živio u osam država, a njegov misionarski rad ga je odveo na mnoga egzotična mjesta u svijetu. Stranica prilagođena ispisu


Prodajem razni elektro...
Na prodaju stenci patu...
0981380687-Iznajmljuj...
Prodajem humus kalifor...

Moj profil

Korisničko ime:
Lozinka:


Zaboravljena lozinka
Novi korisnik!

Posjetitelji

Ukupno online:121

Registrirani online (): Nitko