Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
ned 16. 02. 2020.
Škola stranih je...
Od 10. do 16. ve...
Dječje kazalište...
Kino Urania [13....
CineStar Osijek ...
pon 17. 02. 2020.
Škola stranih je...
Dani otvorenih v...
Antunovac: Škola...
Kino Urania [13....
CineStar Osijek ...
uto 18. 02. 2020.
Policija za sutr...
Dani otvorenih v...
Antunovac: Škola...
Kino Urania [13....
CineStar Osijek ...
sri 19. 02. 2020.
HUP Reg. ured Os...
Dani otvorenih v...
Antunovac: Škola...
Kino Urania [13....
CineStar Osijek ...
čet 20. 02. 2020.
Filozofski fakul...
Dani otvorenih v...
Antunovac: Škola...
Edunova: Besplat...
Poetry caffe Mag...
pet 21. 02. 2020.
Organicos - cent...
Dani otvorenih v...
Antunovac: Škola...
Campus caffe Osi...
Kino Urania: Sta...
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

U subotu, 18. svibnja 2019. godine s početkom u 11:00 sati u dvorani Yoga home održat će se radionica "Ritmovi Jednostavno! Lirski, sat plesa 5 Ritmova".

Ova plesna praksa zvana 5Ritmova prvenstveno je nastala kako bi pomogla ljudima da se vrate u svoje tijelo; da postanu svjesni svojih emocija, senzacija, određenih stanja, obrazaca, potencijala…Ova praksa je još mnogo više od svega toga i događa se kad pokrenete tijelo, oslobađajući stopala i dah.

Ritmovi ( Tečni, Stakato, Kaos, Lirski i Duboka tišina ) su pozivnica da zakoračimo u ljekovitost pokreta, u prostor gdje se prepuštamo onome što jest “sad i ovdje” plešući molitvu za svoje dobro…sami ili zajedno.

"Give generously, with great gratitude and celebrate what you find there." Adam Barley

Lirski ritam je jezik naše duše, širokogrudni prostor radosti koji nas podsjeća, svaki put iznova, da se kroz život možemo kretati i s lakoćom, zrakastom nježnošću, vedrinom...barem to imamo priliku na ovom satu 5Ritmova.

"Otpustite trud, otpustite otpuštanje. Plešite na prstima, vrtite se, vitlajte, skakučite da jedva dotičete zemlju. Osjećajte sve što osjećate; samo to lagano držite. Pustite da težina prošlosti i budućnosti ode od vas. Budite u transu ali istovremeno povezani. OSJETITE PODNOŠLJIVU LAKOĆU POSTOJANJA. Usredotočite svoje oči na vrhove svojih prstiju i uživajte u vožnji" G.Roth - Ispleši svoj molitve

Ciklus "Ritmovi, jednostavno" cijelina je od 5 termina, s naglaskom na ritam koji slijedi. Ciklus je otvoren, može se prijaviti na svaki sat/termin zasebno ili na cijeli ciklus. Nije potrebno prijašnje iskustvo.

Cijene:
Termin: 125 kn/osoba; snižena 100kn ( studenti, umirovljenici, nezaposlani); radna 60kn. Rane prijave ( min. 5 dana prije termina) 100kn.

LOKACIJA: Yoga Home dvorana, Fakultetska 4, Osijek
DATUM & VRIJEME: 18.5.2019. 11 - 14h
Info i prijave: Jasenka Anić, 099/758-0156, email: anic.jasenka[at]gmail[dot]com

Praktikalije:
Imajte udobnu odjeću, mozete plesati bosi, ponesite svoju H2O bocu, dekicu. Dođite 15tak minuta ranije da se možete presvući, registrirati i na vrijeme prepustiti plesu.

Ivana Cicarelli – učiteljica na treningu metode 5 ritmova ®
"Duboko vjerujem u moć pokreta, u njegovu ljekovitost koja nas osvještava, podržava, uzemljuje, povezuje, vodi...Iz ovog mjesta krećem nadalje u učenje, u dijeljenje, u kontakt. Majka sam, slobodni kreativac, obrtnik, prof. i još malo pa akreditirana učiteljica 5 ritmova. Na Filozofskom fakultetu u Zadru diplomirala sam talijanski i engleski jezik; nakon toga završavam "Feng shui akademiju" te školu za tjelesno-orijentiranog psihoterapeuta pri cir.hr. Trenutačno sam student škole za iscjeljivanje pri centru snaganamjere.com. Volim šivati torbe. Stranica prilagođena ispisu