Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
pon 17. 02. 2020.
Škola stranih je...
Kino Urania [13....
CineStar Osijek ...
Festival jezika ...
IAESTE: Natječaj...
uto 18. 02. 2020.
Policija za sutr...
Kino Urania [13....
CineStar Osijek ...
Festival jezika ...
IAESTE: Natječaj...
sri 19. 02. 2020.
HUP Reg. ured Os...
Kino Urania [13....
CineStar Osijek ...
Festival jezika ...
IAESTE: Natječaj...
čet 20. 02. 2020.
Filozofski fakul...
Edunova: Besplat...
Poetry caffe Mag...
Festival jezika ...
Caffe bar Randev...
pet 21. 02. 2020.
Organicos - cent...
Campus caffe Osi...
Kino Urania: Sta...
Festival jezika ...
Memories club Os...
sub 22. 02. 2020.
Organicos - cent...
Osvoji bespla ko...
Valpovo 26. Dječ...
Festival jezika ...
Art club Osijek:...
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Program Europske snage solidarnosti okuplja mlade Europljane sa željom da volontiraju ili rade za opće dobro u projektima u kojima njihov doprinos daje konkretan rezultat te pokazuje solidarnost s ljudima u nepovoljnijem položaju.

Cilj je Europskih snaga solidarnosti omogućiti većem broju mladih da sudjeluje u širokom rasponu aktivnosti kroz volontiranje, stažiranje, zaposlenje ili projekte solidarnosti, kako bi se doprinijelo rješavanju zahtjevnih situacija diljem Europske unije, a u cilju jačanja solidarnosti.

Kako bi zainteresiranima približili mogućnosti u ovom programu, Agencija za mobilnost i programe EU poziva Vas na radionicu pisanja projekta u okviru Europskih snaga solidarnosti. Djelatnici Agencije će predstaviti mogućnosti za mlade i organizacije u programu Europske snage solidarnosti, te provesti radionicu za aktivnost „Projekti solidarnosti“.

Za vrijeme radionice sudionici će imati priliku dobiti informacije o samom formatu Projekata solidarnosti, što je pozitivni učinak na zajednicu te što donosi dimenziju solidarnosti u projekte. Svim zainteresiranim želimo pružiti potporu i savjete za pripremu što kvalitetnijeg projektnog prijedloga kako bi lakše dobili financijsku potporu i kako bi u okviru projekta ostvarili što bolje rezultate.

Radionica je namijenjena svim organizacijama kao i mladima (od 18 do 30 godina) koji su zainteresirani upoznati se s mogućnostima programa Europskih snaga solidarnosti te steći uvid u prijavu i provedbu Projekata solidarnosti u svojim zajednicama.

Radionica će se održati u prostorima PRONI Centra za socijalno podučavanje, u Osijeku, Ul. kralja Zvonimira 15, 28. ožujka 2019. godine s početkom u 11,00 sati. Predviđeno vrijeme trajanja radionice je 5 sati.

Sudjelovanje je besplatno, a broj osoba iz jedne organizacije nije ograničen.
Prijave će biti otvorene do 25. ožujka 2019., a prijavni obrazac je dostupan na web stranici europskesnagesolidarnosti.hr, na kojoj se mogu dobiti sve informacije o ovom programu. Stranica prilagođena ispisu