Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
čet 17. 10. 2019.
11. Međunarodna ...
Dječje kazalište...
HNK u Osijeku [1...
Vaterpolo Klub M...
Jesensko ispiran...
pet 18. 10. 2019.
11. Međunarodna ...
Dječje kazalište...
HNK u Osijeku [1...
Vaterpolo Klub M...
Jesensko ispiran...
sub 19. 10. 2019.
11. Međunarodna ...
Dječje kazalište...
HNK u Osijeku [1...
"Hodanjem d...
Trg slobode: Pro...
ned 20. 10. 2019.
11. Međunarodna ...
Dječje kazalište...
Besplatna dječja...
Mall Osijek: Lis...
pon 21. 10. 2019.
uto 22. 10. 2019.
Edunova: Seminar...
GISKO: Književna...
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Ovaj tjedan u Cadillacu:

Utorak, 12. ožujka 2019.
„Tridesetosmogodišnji muškarac pravi je zavodnik još od školskih dana. Obdaren dobrim izgledom, lijepim licem, bio je magnet za žene još od mladosti. No, iako se mnogima može činiti kako je jedan od najsretnijih na svijetu, ovaj muškarac osjeća se potpuno prazno i usamljeno.“
… ako nosite isti križ kao muškarac iz citata i osjećate se prazno i usamljeno, slobodni smo vam preporučiti klub Cadillac i „Movie pub quiz“, gdje možete uz kokice,veselje i pjesmu zaboraviti na svoje prokletstvo.
Usput obavještavamo, one koje bi to moglo zanimati, da na današnjem Movie pub quizu sudjeluje i gore spomenuti nesretni muškarac.
Četvrtak, 14. ožujka 2019.
Najavljujemo drugu večer otvorenog mikrofona ove sezone!

BESPLATNO je, stoga nemate što izgubiti osim prijatelja, društvenog ugleda i samopouzdanja.

Ovo je savrešna prilika da dokažete svoju hrabrost, kvalitetu smisla za humor i da vam je "sramota" nepoznat pojam. Kao daltonistima boja ili filozofima sigurno radno mjesto.

Večer otvorenog mikrofona će se održati u Night club Cadillacu 14.03. a prijaviti se možete nama u inbox ili slanjem e-maila na comedyclubpunch[at]gmail[dot]com

Vidimo se u što većem broju i postotku alkohola u krvi koji je proporcionalan njemu!
Subota, 16. ožujka 2019.
Oni su veličanstveni, neponovljivo veliki…oni prkose svim zakonima evolucije svojim besprijekorno

skladnim tijelima kojima savršeno plešu, pjevaju i sviraju… oni su na vrhu hranidbenog rock lanca gradske četvrti Gornji grad… oni su veličanstveni i neponovljivo veliki…oni su „The Reeeeed Rooostersiiiiiii“- oprostite što vičemo od uzbuđenja, ali vrlo rijetko imamo priliku u našem klubu ugostiti ta dva bića koja je Bog, svemir ili netko treći stvorio da bi nama ostalima pokazao koliko smo beznadežno jadni.

Dana 16.3.2019. godine, Oni će gostovati u našem skromnom klubu cadillac i donijeti djelić savršenstva u naše male i besmislene živote.

Jedni govore da su Oni potomci Kralja guštera.. drugi pak kažu da Njihova snaga i veličina proizlazi iz štovanja nečastivoga, dok su treći sasvim sigurni u to da su Oni nečastivi…naime nikada i nikoga ne časte.

Veliki The Red Roostersi mole obožavatelje da ne kupuju cvijeće za njihov koncert, već da umjesto toga određenu svotu uplate u „Fond za zaštitu lažno optuženih nogometaša i rock zvijezda“
 Stranica prilagođena ispisu