Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
uto 19. 03. 2019.
Plesni centar Bo...
Dani Frankofonij...
CineStar Osijek ...
Kino Urania [14....
Eko dani osječki...
sri 20. 03. 2019.
Plesni centar Bo...
Dani Frankofonij...
CineStar Osijek ...
Kino Urania [14....
Eko dani osječki...
čet 21. 03. 2019.
GISKO: Dramsko –...
Dani Frankofonij...
Tufna: Party Med...
Fakultet agrobio...
Eko dani osječki...
pet 22. 03. 2019.
Vinska mušica: &...
Dani Frankofonij...
Info centar za m...
Francuska alijan...
Eko dani osječki...
sub 23. 03. 2019.
Aeroklub Osijek:...
Dani Frankofonij...
Links Osijek: Ha...
Francuska alijan...
Eko dani osječki...
ned 24. 03. 2019.
Aeroklub Osijek:...
Dani Frankofonij...
Dan ulice Matije...
Francuska alijan...
Eko dani osječki...
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Udruga za podršku žrtvama i svjedocima od 01. siječnja 2019. do 31. svibnja 2019. godine provodi projekt “Pravna pomoć osjetljivim društvenim skupinama“ financiranoga sredstvima Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku Republike Hrvatske.

Projektom će nastojati osigurati djelotvornu pravnu zaštitu osjetljivim društvenim skupinama te povećati suradnju i povezivanje različitih pružatelja socijalnih usluga od institucija do organizacija civilnog društva. Podići će razinu informiranosti i poučavanje o pravima društveno osjetljivih osoba, starijih osoba, invalida te ojačati kapacitete zaposlenika i volontera Udruge za podršku kroz edukacije kako bi poboljšali pružanje usluga društveno osjetljivim osobama osobito starijim osobama, invalidima, korisnicima zajamčene minimalne naknade na području Osječko-baranjske županije i Vukovarsko-srijemske županije kako bi razmijenili znanje i iskustvo vezano za probleme društveno osjetljivih osoba.

Glavne aktivnosti projekta su pružanje savjetodavne besplatne pravne pomoći tijekom trajanja projekta društveno osjetljivim skupinama kroz Referentne Centre Osijek i Vukovar kao programe Udruge za podršku žrtvama i svjedocima.

Održavat će sastanke kako bi razmijenili iskustava u radu s korisnicima kroz sastanke s predstavnicima Društva multiple skleroze Vukovar te Centrom za socijalnu skrb Vukovar i Domom za stare i nemoćne „Primum“ Vukovar te predstavnike organizacija civilnoga društva s područja Osječko-baranjske županije, predstavnice udruge JaKa i Udruge Memoria.

Tijekom idućih mjeseci u svrhu jačanja kapaciteta zaposlenika i volontera Udruge organizirat će i provesti edukacije od strane Centra za socijalnu skrb Vukovar, održat će se i specijalizirana edukacija „Pomoć u kući“-socijalna usluga. Edukator će biti ravnateljica Doma za starije i nemoćne „ Doma Primum“, Ivana Buday, dipl.soc.radnica. Specijalizirana edukacija za zaposlenike i volontere Udruge za podršku žrtvama i svjedocima o poteškoćama osoba s invaliditetom. Edukator je predsjednica Udruge JaKa, dip.iur.Veselinka Kastratović s dugogodišnjim iskustvom u radu sa socijalno osjetljivim skupinama. Specijalizirana edukacija za zaposlenike i volontere Udruge za podršku žrtvama i svjedocima. Edukator je predsjednica Udruge Memoria, dip.iur. Silvija Dološić, dugogodišnja aktivistica na području promicanja prava osoba oboljelih od Alzheimera. Stranica prilagođena ispisu

Na prodaju štenci jork...
imate li iskustva sa c...
Ako tražite kvalitetno...
Na prodaju prelepi ste...

Moj profil

Korisničko ime:
Lozinka:


Zaboravljena lozinka
Novi korisnik!

Posjetitelji

Ukupno online:106

Registrirani online (): Nitko