Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
sri 05. 08. 2020.
47. Kolonija kip...
Ljeto u dvorištu...
Unikom: Na Dan p...
Portastična srij...
Ferragosto JAM #...
čet 06. 08. 2020.
47. Kolonija kip...
Ljeto u dvorištu...
Art club Osijek:...
Muzej likovnih u...
Ferragosto JAM #...
pet 07. 08. 2020.
47. Kolonija kip...
Ljeto u dvorištu...
Art club Osijek:...
Memories Club Os...
Ferragosto JAM #...
sub 08. 08. 2020.
47. Kolonija kip...
"Hodanjem d...
Art club Osijek:...
SF Coffee House ...
Ferragosto JAM #...
ned 09. 08. 2020.
Ferragosto JAM #...
pon 10. 08. 2020.
Dokkica: Otvoren...
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Gradsko društvo Crvenog križa Osijek tijekom cijele godine vrši kontinuirano prikupljanje, sortiranje i podjelu rabljene odjeće i obuće osobama u potrebi. Prikupljanje se odvija kontinuirano, a sukladno raspoloživim kapacitetima za skladištenje, dok se podjela prema korisnicima odvija svaki mjesec od 1. do 10. u mjesecu, radnim danom od 9.00 do 12.00 sati. Sukladno Uputama Hrvatskog Crvenog križa o postupanju i preporukama za zaštitu zdravlja od velikih hladnoća, Gradsko društvo Crvenog križa Osijek tijekom siječnja i veljače pojačano će raditi na aktivnostima prikupljanja i podjele rabljene zimske odjeće i obuće.

Ovim putem obavještavaju sve osobe u potrebi da će se aktivnosti podjele rabljene odjeće i obuće tijekom siječnja i veljače 2019. godine održavati od 1. do 25. u mjesecu svakim radnim danom od 9.00 do 12.00 sati u prostorijama Crvenog križa na adresi Šetalište Petra Preradovića 6, Osijek.

Pravo na pomoć ostvaruju:
- Samci ili kućanstva koja imaju rješenje Centra za socijalnu skrb Osijek o priznavanju prava iz sustava socijalne skrbi (ponijeti rješenje na uvid)
- Samci ili kućanstva koja su u evidenciji Grada Osijeka kao korisnici prava i pomoći iz sustava socijalne skrbi (ponijeti socijalnu iskaznicu ili rješenje na uvid)
- Svi građani koji zbog nepovoljnih osobnih ili socijalnih razloga i okolnosti nisu u stanju samostalno zadovoljiti osnovne životne potrebe (ponijeti osobnu iskaznicu)

Građane koji se žele uključiti donacijom, ovim putem molimo da tijekom siječnja i veljače doniraju isključivo zimsku odjeću i obuću (zimske jakne i kapute) i deke s obzirom na potrebe korisnika i raspoložive skladišne kapacitete.

Za sve informacije građani se mogu obratiti osobnim dolaskom na adresu: Šetalište Petra Preradovića 6, Osijek - I. kat, svakim radnim danom od 7.00 do 15.00 sati, pozivom na kontakt telefon: 031 205 490 ili putem adrese elektroničke pošte: info[at]crvenikrizosijek[dot]hr Stranica prilagođena ispisu

Na prodaju stenci Cane...
ako stvarno to zelis o...
Mogućnost online instr...
Empirijski dio stručni...

Moj profil

Korisničko ime:
Lozinka:


Zaboravljena lozinka
Novi korisnik!

Posjetitelji

Ukupno online:214

Registrirani online (): Nitko