Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
uto 26. 05. 2020.
Kino Urania te v...
Općina Bizovac: ...
HNK u Osijeku: K...
Humanitarna udru...
GISKO: Online pr...
sri 27. 05. 2020.
Kino Urania te v...
Općina Bizovac: ...
HNK u Osijeku: K...
Publika se vraća...
Muzej likovnih u...
čet 28. 05. 2020.
Kino Urania te v...
ZOO vrt Osijek: ...
HNK u Osijeku: K...
Publika se vraća...
Muzej likovnih u...
pet 29. 05. 2020.
Kino Urania te v...
Policija najavil...
HNK u Osijeku: K...
Publika se vraća...
Centar za autiza...
sub 30. 05. 2020.
Kino Urania te v...
Policija najavil...
Obilježavanje Da...
Publika se vraća...
SD Jug II: Malon...
ned 31. 05. 2020.
Kino Urania te v...
Svjetski dan nep...
4. Deer&Bike...
Publika se vraća...
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Još malo i blagdani su iza nas, a Nova godina samo što nije započela. Jeste li zadovoljni svojim (ne)zdravim navikama i planirate li uvesti neke nove? Jer početak godine je idealno vrijeme za to!

Bez obzira jeste li skloni novogodišnjim odlukama ili ne, rekreacija, funkcionalni i korektivni pokret uvijek su dobra ideja. Bilo da želite osvježiti svoje dosadašnje zdrave navike, ili ih tek planirate provesti u djelo, Centar Kulture Tijela Gea ima rješenje. Kako za početnike, tako i za napredne rekreativce.

U Centru Gea, Šamačka 11, se u siječnju formiraju tri nove grupe, za koje poklanjaju po jednu gratis članarinu: Fizio Pilates, Yoga Burn i Power Body.Fizio Pilates
Tijelo prosječne osobe u 21. stoljeću vrlo je često na mnogo načina nefunkcionalno. Zbog premalo kretanja i previše sjedenja za računalom, kao i na stolici općenito, brojni mišići zdjelice, kralježnice i čitavoga trupa postaju prenapeti, skraćeni, s vremenom čak vrlo bolni ili u potpunosti nefunkcionalni. Amplitude pokreta u zglobovima sve su manje, a tijelo se sve teže nosi sa svakodnevnim izazovima i opterećenjima. Fizio Pilates je program kojem je osnovni cilj ponovno aktivirati uspavane i nefunkcionalne mišiće, probuditi ih, ojačati, istegnuti te učiniti da se ponovno osjećate dobro u vlastitome tijelu. Program vodi diplomirani fizioterapeut.

Yoga Burn
Postoje mnoge predrasude o jogi kao isključivo meditativnoj i opuštajućoj praksi koja se bavi prvenstveno istezanjem. Joga jest sve navedeno, no postoje također i vrste joge koje su živa vatra. Malo metoda može toliko podići energiju u tijelu, zapaliti vatru u organizmu, iscijediti ga i probuditi, kao što to mogu energični slijedovi Ashtanga i Vinyasa joge. Yoga Burn je program baziran na upravo ovim stilovima, koji, pokretom slijedeći dah, nastoji podići sve navedene segmente na višu razinu. Meditacija u pokretu, kvalitetno disanje u slijedu asana, probuđena energija, vitalnost, snaga i fleksibilnost samo su neke od dobrobiti ovoga programa. Oduprite se na kvalitetan način svakodnevnim izazovima, iscijedite stres, udahnite vitalnost, usudite se pomaknuti vlastite granice!

Power Body
Energija, aktivacija čitavog tijela, znojenje i skidanje kilograma, temeljit pristup, jačanje dna zdjelice i core stability mišića, oblikovanje i učvršćivanje tijela..... ovaj je program sve to i još puno više! Nastao kao šlag na torti dugogodišnje edukacije, iskustva, brojnih novih ideja, povratnih informacija od velikog boja žena kroz 20 godina rada u rekreaciji, no najviše od svega iz ogromne ljubavi prema ovome poslu i neograničenih količina energije koju donosi! U Power Coreu je svaki sat u potpunosti drugačiji od prethodnog, kombinira elemente nekoliko različitih tehnika – pilatesa, joge, bodyweight vježbi, Ground Force metode, funkcionalnog i kružnog treniga pa i Tabata tehnike. Vježbe su intenzivne, usmjerene jačanju prvenstveno osnovnih posturalnih mišića, a preko njih i onih površinskih. Izmjenjuju se u brzom tempu, sa uvijek novim rekvizitima ili bez njih, no izbjegavaju bilo kakvu vrstu skokova. Vježbe su kompleksne pa se preporučuju osobama s nešto iskustva u vježbanju.

Svi navedeni programi kreću u tjednu od 7. siječnja 2019. godine. Termini i sav dodatni info su na Centargea.com

Nagradna igra
Portal Osijek031.com poklanja 1x1 članarinu za programe Fizio Pilates, Yoga Burn i Power Body vjernim korisnicima portala.

Sudjelovati možete:
1] ispunjavanjem obrasca ispod i klikom na gumb "Like" na vrhu ovog članka
2]u Facebook komentar, par centimetara ispod, upišite "Osijek031 mi poklanja članarinu za program - Fizio Pilates!"
ili
"Osijek031 mi poklanja članarinu za program - Yoga Burn!"
ili
"Osijek031 mi poklanja članarinu za program - Power Body!"
[bit će nam drago ako se prijavite na oba načina (povećavate mogućnost dobitka)!]


Nagradna igra je završena, a sretni dobitnici su:
Fizio Pilates: Ivona Guskić
Yoga Burn: Tajana Martinović
Power Body: Eleonora Strujić

Dobitnici će u roku 24 sata na e-mail adresu navedenu prilikom prijave primiti obavijest/upute o preuzimanju nagrade. U slučaju nedobivanja e-maila s obavijesti, molimo Vas da nam se obratite na e-mail redakcije!

Dobitnici čestitamo, a ostalima želimo više sreće u nekoj od sljedećih nagradnih igara na portalu Osijek031.com! Stranica prilagođena ispisu