Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
sri 26. 02. 2020.
Proljetni popust...
GISKO: Izložba p...
Kino Urania [20....
CineStar Osijek ...
Art club Osijek:...
čet 27. 02. 2020.
Proljetni popust...
GISKO: Izložba p...
Kavana Gradski v...
Tržnica Osijek: ...
Art club Osijek:...
pet 28. 02. 2020.
Proljetni popust...
GISKO: Izložba p...
Edunova: Besplat...
CLUB Lounge bar:...
Art club Osijek:...
sub 29. 02. 2020.
Proljetni popust...
GISKO: Izložba p...
Volim rajčice - ...
Muzej likovnih u...
Glazbena škola F...
ned 01. 03. 2020.
Proljetni popust...
GISKO: Izložba p...
SD Zrinjevac: Ro...
pon 02. 03. 2020.
Proljetni popust...
GISKO: Izložba p...
Stara pekara: Pr...
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Student ste fakulteta iz područja biomedicine ili mladi liječnik u potrazi za novim znanjem? Onda je ovo prava vijest za vas!

Studentski zbor Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Osijeku u razdoblju od 7. do 8. veljače 2019. godine po prvi puta organizira OSCON - znanstveni kongres studenata biomedicinskog područja i mladih liječnika. Riječ je o kongresu translacijske medicine - jednom od novijih područja u medicini koje se bavi implementacijom saznanja iz temeljnih kliničkih znanosti u kliničku praksu. Prijavite se i budite dio ovog domišljatog projekta koji će vam omogućiti zabavu, učenje novih znanstvenih činjenica i stjecanje novih prijatelja!

Kongres će se održati na prostoru Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Osijeku na kojemu će sudionici imati priliku predstaviti svoje znanstveno-istraživačke radove, sudjelovati u brojnim radionicama i slušati predavanja poznatih stručnjaka iz svijeta medicine. Tema ovogodišnjeg OSCON-a je „Neuroznanost i njeni klinički aspekti“. Glavni ciljevi ovog kongresa su učenje studentu korisnih znanja, nadilaženje straha od izlaganja na znanstvenom skupu i priprema samih studenata za njihove buduće liječničke karijere. Organizaciju prvog međunarodnog kongresa „OSCON” podržali su sponzori MEFOS, Grad Osijek, Grad Belišće, Grad Donji Miholjac (koji su prepoznali značaj projekta za cijelu regiju), klub Tufna i G-M Pharma Zagreb, a organizatori navode kako su u tijeku pregovori i s brojnim drugim sponzorima.

Registracija sudionika traje do 15. siječnja 2019., a više informacija moguće je pronaći na službenoj web stranici oscon-mefos.com. Stranica prilagođena ispisu