Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
uto 22. 10. 2019.
Građevinski i ar...
Akademija za kul...
GISKO: Mjesec hr...
Kino Urania [17....
CineStar Osijek ...
sri 23. 10. 2019.
Građevinski i ar...
Akademija za kul...
GISKO: Mjesec hr...
Kino Urania [17....
CineStar Osijek ...
čet 24. 10. 2019.
Građevinski i ar...
Akademija za kul...
GISKO: Mjesec hr...
Tržnica Osijek: ...
Plastičnim čepov...
pet 25. 10. 2019.
Građevinski i ar...
Akademija za kul...
GISKO: Mjesec hr...
GISKO: Susret za...
Jesenski sajam O...
sub 26. 10. 2019.
Građevinski i ar...
Akademija za kul...
GISKO: Mjesec hr...
Osijek će dobiti...
Muzej Slavonije:...
ned 27. 10. 2019.
Građevinski i ar...
Akademija za kul...
GISKO: Mjesec hr...
Zimsko računanje...
San Francisco Co...
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Humanitarna udruga Rijeka ljubavi poziva korisnike na podjelu paketa života za mjesec prosinac u srijedu, 12. prosinca 2018., od 10 do 13,30 sati i dijelit će se svaki sljedeći dan.

Paket života za mjesec prosinac 2018. sadržavat će iz projekta OP FEAD faza 2 „Ublažavanje siromaštva na području Grada Osijeka podjelom paketa života i osnovne materijalne pomoći“ 13 proizvoda, a Udruga će zahvaljujući donacijama naših dobročinitelja koji su otvorili svoja srca i povezali se u humanitarni lanac dobrote dodati još 12 proizvoda tako da će paket sadržavati 25 proizvoda čija je vrijednost 412,00 kn.

Dolaze nam Božićni i novogodišnji blagdani, razmišljamo o darovima što najmilijima staviti pod bor, ali na žalost za siromašne obitelji nema darova, nema radosti, njihove domove opsjeda tuga i neimaština.

Analizirajući vrijeme u kojem živimo, potrebe građana, pasivnost mnogih, slobodno možemo zaključiti da živimo između dobra i zla, a najgore je biti ravnodušan prema svemu što se događa oko nas. Očaj se sve više zavlači u domove, pritisnuti svakodnevnom borbom za golo preživljavanje.

Humanitarna Udruga u svom informatičkom sustavu ima 1350 obitelji, (preko 3500 članova), a od toga skrbimo za oko 600 djece; a 361 dijete je osnovnoškolac i pokušavamo unijeti radost prigodom nadolazećih blagdana u što više obitelji u socijalnoj potrebi, jer u projektu FEAD 2 nije obuhvaćen Božićni stol.

Humanitarna udruga „Rijeka ljubavi“ zahvaljujući donacijama dragih sugrađana Lijepe Naše domovine omogućit će obiteljima u socijalnoj potrebi da dolazeći blagdan Božić dočekaju sa svojim obiteljima u sretnom okruženju znajući da su bar na kratko zbrinuti i da su voljeni.

Donacije i financijske potpore sugrađana Lijepe naše, naši iseljenici, donatori velikog plemenitog srca koji nas nikada ne zaboravljaju gospodin E.K. iz Zagreba, Kamgrad d.o.o. iz Zagreba, Andivia j.d.o.o. , Ustanova za zdravstvenu skrb dr. Špiranović, Osnovna škola „Jagoda Truhelka“ naši mladi ambasadori humanosti koji su odvojili od sebe kako bi ove nadolazeće blagdane uljepšali i obogatili blagdanski stol našim korisnicima obitelji u socijalnoj potrebi.

Napominjemo da će se paralelno sa podjelom „paketa života“ voziti i paketi starim, bolesnim i nepokretnim našim korisnicima koji će biti obavješteni o danu i vremenu dovoza paketa u njihove domove.

Neka nas sve skupa emocije preplave u ovo blagdansko vrijeme da učinimo dobro djelo, unesemo malo radosti i izmamimo osmjehe na licima naših bližnjih koji su u potrebi, jer ruka koja daruje može promijeniti svijet na bolje pa učinimo to zajedno.
Život je dar Božji, činim dobra djela, širimo ljubav u našim srcima svuda oko nas.

 Stranica prilagođena ispisu