Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
pon 17. 02. 2020.
Škola stranih je...
Kino Urania [13....
CineStar Osijek ...
Festival jezika ...
IAESTE: Natječaj...
uto 18. 02. 2020.
Policija za sutr...
Kino Urania [13....
CineStar Osijek ...
Festival jezika ...
IAESTE: Natječaj...
sri 19. 02. 2020.
HNK u Osijeku: M...
Kino Urania [13....
CineStar Osijek ...
Festival jezika ...
IAESTE: Natječaj...
čet 20. 02. 2020.
Filozofski fakul...
Edunova: Besplat...
Caffe bar Magis:...
Festival jezika ...
Poetry caffe Mag...
pet 21. 02. 2020.
GISKO: FILOZOPOL...
Organicos - cent...
Vinska mušica Os...
Festival jezika ...
Campus caffe Osi...
sub 22. 02. 2020.
Osvoji bespla ko...
Organicos - cent...
Valpovo 26. Dječ...
Festival jezika ...
Art club Osijek:...
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Gradski savez za sportsku rekreaciju „Sport za sve“ Osijek, uz podršku Grada Osijeka pokrenuo je akciju „Zdravko je krenuo“ kojom se nastoji, u cilju unapređenja zdravlja, građane grada Osijeka svih dobnih skupina potaknuti na aktivnosti usmjerene tjelesnom vježbanju. „Zdravko je krenuo“ usredotočuje se na sve aspekte sportske rekreacije , uključuje sve građane, bez obzira na dob i spol, bez obzira na socijalnu pripadnost, bez obzira na nivo sportskog znanja. Akcijom želimo ostvariti viziju grada Osijeka kao sredine poželjnog, modernog, aktivnog i zdravog življenja. Želimo učiniti da sportska rekreacija bude dio života grada što ga čini živopisnim, zabavnim i zanimljivim, privlači ljude da žive, rade, da nas posjete i ulože ovdje. Želimo da svatko pronađe aktivnost upravo za sebe, da tjelesno vježbanje postane dio svakodnevnog života našoj djeci i mladima. Da se kroz zajedničke sportske aktivnosti ljudi povežu i osjećaju dijelom zajednice.

Akcija uključuje 12 godišnjih aktivnosti, raspoređenih kroz cijelu godinu. Neke od aktivnosti su nove, neke su već poznate građanima Osijeka ali su zbog zajedničkog cilja, postale dio akcije. GSSR „Sport za sve“ Osijek javlja se kao organizator, suorganizator ili sudionik u aktivnostima. Sudjelovanjem na prvoj aktivnosti građanin se registrira u akciju ispunjavanjem evidencijskog listića u koji se žigom ovjerava sudjelovanje na svakoj pojedinoj aktivnosti. Sudionik treba skupiti najmanje 10 žigova kako bi osvojio status „Superzdravko“ i ušao u završno izvlačenje za brojne nagrade: karte za bazen, klizalište, utakmice osječkih sportskih klubova, članarine u fitnessima, u sportskim klubovima, sportsku opremu itd.

Ovaj mjesec “Zdravko” nas očekuje u GBowlingu (Portanova) petak, 16. studenog 2018. od 17 – 20 sati na besplatnom kuglanju!

Patike za kuglanje i treneri su osigurani, dođite sami ili s djecom, sa svojom ekipom i isprobajte ovaj divni sport! Stranica prilagođena ispisu