Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
pet 15. 02. 2019.
GISKO: Izložba s...
HNK u Osijeku [1...
Dječje kazalište...
GISKO: Izložba p...
5. Osječki Love ...
sub 16. 02. 2019.
"Hodanjem d...
HNK u Osijeku [1...
Dječje kazalište...
Tennis Talents: ...
Centar osobne mo...
ned 17. 02. 2019.
San Francisco Co...
HNK u Osijeku [1...
pon 18. 02. 2019.
Udruga za podršk...
Festival jezika ...
GISKO: Svečano u...
HNK u Osijeku [1...
Dani otvorenih v...
uto 19. 02. 2019.
Udruga za podršk...
Festival jezika ...
Dječje kazalište...
HNK u Osijeku [1...
Dani otvorenih v...
sri 20. 02. 2019.
Udruga za podršk...
Festival jezika ...
Dječje kazalište...
HNK u Osijeku [1...
Dani otvorenih v...
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

KoREMA, Hrvatskog društva za komunikacije, računarstvo, elektroniku, mjerenja i automatiku, Sekcija za prometne sustave uz pokroviteljstvo Fakulteta elektrotehnike, računarstva i informacijskih tehnologija Osijek organizira: 38. skup o prometnim sustavima s međunarodnim sudjelovanjem “Automatizacija u prometu 2018” koji će se održati od 14. do 16. studenog 2018. na FERIT-u, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Kneza Trpimira 2b, predavaonica 0-20.

Ovogodišnji skup prikazuje domete i stremljenja na području automatizacije u cestovnom, željezničkom, pomorskom, riječnom, zračnom, te poštanskom prometu, s posebnim naglaskom na utjecaj koji sredstva automatizacije imaju na čovjekov okoliš.S obzirom na potrebu povezanosti akademske zajednice s gospodarskim subjektima poseban naglasak ima razvitak ICT sektora na području automobilskog računarstva ostvaren kroz nedavno pokrenuti diplomski sveučilišni studij Automobilsko računarstvo i komunikacije Fakulteta elektrotehnike, računarstva i informacijskih tehnologija Osijek.

Teme skupa su: Automatizacija u prometnim procesima, Automobilsko računarstvo, Cestovna telematika, Ekologija u prometu, Ekspertni sustavi u prometu, Inteligentni prometni sustavi, Intermodalni transport, Javni gradski prijevoz, Kombinirani promet, Multimedijski sustavi u prometu, Održavanje opreme za automatizaciju u prometnim sustavima, Održivi razvoj prometnih sustava, Osobe s invaliditetom u prometu, Pogonski sustavi i napajanja vozila, Primjenjena energetska elektronika u vozilima, Racionalno korištenje energije u prometu, Sigurnost prometa.

U okviru skupa održat će se i Okrugli stolovi „Prometna povezanost Osječko-baranjske županije“, „ IT sektor u automobilskom računarstvu“ i „Osobe s invaliditetom u prometu“. Stranica prilagođena ispisu

Male Pomeranian Spitz....
Bayliner VR5OCU, novo ...
MAUMIBULLDOGS Vam sa p...
Rastavljena, vrlo njeg...

Moj profil

Korisničko ime:
Lozinka:


Zaboravljena lozinka
Novi korisnik!

Posjetitelji

Ukupno online:91

Registrirani online (1): akoide