Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
sri 14. 11. 2018.
GISKO: Mjesec hr...
Građevinski faku...
Kino Urania [8.-...
CineStar Osijek ...
9. Dani austrijs...
čet 15. 11. 2018.
GISKO: Mjesec hr...
Građevinski faku...
GISKO: Snižena v...
Tržnica Osijek: ...
9. Dani austrijs...
pet 16. 11. 2018.
Udruga Breza: Fi...
Lean on Yourself...
18. Performance ...
Rektorat: Simpoz...
9. Dani austrijs...
sub 17. 11. 2018.
1. Simpozij udru...
Humanitarna udru...
18. Performance ...
Rektorat: Simpoz...
Campus caffe Osi...
ned 18. 11. 2018.
Mall Osijek: Stu...
18. Performance ...
pon 19. 11. 2018.
ISKRA waldorfska...
Đakovo: Konjička...
Muzej likovnih u...
Glazbena škola F...
Monodrama "...
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Udruga cerebrovaskularnih bolesnika - CEREBRO Osijek u povodu Svjetskoga dana borbe protiv moždanog udara organizira u nedjelju, 28. listopada 2018. godine edukacijsko druženje sa Osječanima na Trgu slobode (središnji dio trga kod Tiska) koje će trajati od 10 do 12 sati.

Riječ je o tradicionalnom okupljanju Udruge CEREBRO Osijek uz tematski zdravstveno-edukacijski štand sa prigodnim materijalima o sprječavanju moždanoga udara i cerebrovaskularnih bolesti. Humanitarni događaj je prigoda za izravno dobivanje stručnih medicinskih savjeta o čuvanju i unaprjeđenju zdravlja o čemu će građane informirati neurologinja Mirjana Čubra iz KBC Osijek.

Također, medicinski stručnjaci aktivni u Udruzi i zaposleni u KBC Osijek (liječnici i medicinske sestre) će, osim mjerenja krvnoga tlaka, građane poučiti o važnosti sprječavanja nastanka moždanoga udara uključujući pravilan način prehrane i zdrav način života. Također će upoznati zainteresirane s mjesečnim aktivnostima Udruge CEREBRO čije se djelovanje (besplatna predavanja za građane, osobna savjetovanja u cilju očuvanja zdravlja, kvalitetnijeg života oboljelih od cerebrovaskularnih bolesti, terapeutsko-rehabilitacijski izleti...) prepoznaje u Osijeku duže gotovo tri desetljeća.

Tijekom godina volonterskoga rada Udrugu CEREBRO Osijek podržavaju Grad Osijek i Osječko-baranjska županija te se na druženju s građanima očekuju njihovi predstavnici. Stranica prilagođena ispisu