Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
sri 23. 01. 2019.
Crveni križ Osij...
Kino Urania [17....
CineStar Osijek ...
Centar za djecu ...
GISKO: Izložba a...
čet 24. 01. 2019.
Crveni križ Osij...
Ekonomski fakult...
Arheološki muzej...
Centar za djecu ...
GISKO: Izložba a...
pet 25. 01. 2019.
Crveni križ Osij...
GISKO: Radionica...
Filozofski fakul...
Centar za djecu ...
GISKO: Izložba a...
sub 26. 01. 2019.
Algebra: Probna ...
Dječje kazalište...
ned 27. 01. 2019.
pon 28. 01. 2019.
Trg Ante Starčev...
Ženska udruga &q...
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Seminar "Tajne učinkovitog javnog nastupa" će se održati u prostoriji Edunove u Jagerovoj ulici br. 5, u petak 26. listopada 2018. godine u 18 sati, a završetak seminara predviđen je do 19:30h.

Broj mjesta je ograničen, stoga rezervirajte svoje mjesto već danas. Pošaljite Vaše ime, prezime i kontakt telefon na e-mail seminar[at]edunova[dot]hr.

Najveći neprijatelj svakog čovjeka i zapreka ostvarenju naših ciljeva i snova je strah. Strah od javnog nastupa bilo kakvog oblika, tj. strah od sramoćenja je normalan i prirodan osjećaj koji je svatko od nas barem jednom u životu doživio. Takvog straha teško se u potpunosti osloboditi, ali se može u značajnoj mjeri ublažiti. Često iracionalan strah koji je posljedica djetinjstva i okoline koja nam je uvijek govorila kako nismo dovoljno dobri, a posljedica je neuspješan javni nastup.

Kao što ne biste na razgovor za posao došli neoprane kose ili neispeglane košulje, tako ne biste trebali održati javni nastup bez prethodne simulacije. Iako živimo u doba tehnologije, živa riječ je uvijek ona koja zaključuje sve važne razgovore i predstavlja nas pred publikom. Ona jedina ima najveću moć uvjeravanja jer se možemo služiti i neverbalnom komunikacijom koja je elektronskim putem nemoguća.

Budući da je javni nastup bitan i neizostavan dio svakodnevnog i profesionalnog života, vrlo je bitno njegovati i razvijati tu vještinu. Stoga, odluči se usavršiti na našem besplatnom seminaru koji je namijenjen svim dobnim skupinama i zanimanjima i poradi na svojim vještinama kako bi napredovao u privatnom i poslovnom životu.

Nauči uvjerljivo voditi sastanke, održavati poticajna predavanja, prezentirati, kvalitetno se obraćati medijima te kako uvjeriti sugovornike u moć naših riječi. Oslobodi se straha, ovladaj specifične tehnike te prezentacijske i govorničke vještine nastupanja i poboljšaj svoj nastup! Stranica prilagođena ispisu