Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
sri 23. 01. 2019.
Crveni križ Osij...
Kino Urania [17....
CineStar Osijek ...
Centar za djecu ...
GISKO: Izložba a...
čet 24. 01. 2019.
Crveni križ Osij...
Ekonomski fakult...
Arheološki muzej...
Centar za djecu ...
GISKO: Izložba a...
pet 25. 01. 2019.
Crveni križ Osij...
GISKO: Radionica...
Filozofski fakul...
Centar za djecu ...
GISKO: Izložba a...
sub 26. 01. 2019.
Algebra: Probna ...
Dječje kazalište...
ned 27. 01. 2019.
pon 28. 01. 2019.
Trg Ante Starčev...
Ženska udruga &q...
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Radionica „Mogućnosti razvoja cikloturizma u Osječko-baranjskoj županiji“ održat će se 26. listopada 2018. godine s početkom u 10:00 sati u Kući u prirodi Zlatna Greda, Zlatna Greda 16, Zlatna Greda.

U sklopu radionice predstaviti će se projekt Amazon of Europe Bike Trail čiji je cilj razviti biciklističku rutu „Amazon of Europe” kao krovni proizvod održivog turizma u Prekograničnom rezervatu biosfere Mura-Drava-Dunav koji će osigurati ravnomjernu raspodjelu benefita za lokalno stanovništvo, posjetitelje i prirodu na području 5 zemalja (Austriji, Mađarskoj, Sloveniji, Hrvatskoj i Srbiji).

Kao dio radionice predviđena je i panel rasprava na kojoj će ativno sudjelovati predstavnici Ministarstva turizma, Odjela za kontinentalni turizam OBŽ, Parka Prirode Kopački rit, Javne ustanove Agencije za upravljanje zaštićenim prirodnim vrijednostima na području OBŽ i Športske zajednice OBŽ.

Jačanje regionalnog gospodarstva, ojačavanje lokalnog stanovništva, njihovog znanja i vještina po pitanju održivog turizma te doprinos zaštićenim područjima postići će se direktnim uključivanjem svih relevantnih dionika, što je i cilj ove radionice, ali i projekta Amazon of Europe Bike Trail.

 Stranica prilagođena ispisu