Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
sri 17. 10. 2018.
Kino Urania [11....
CineStar Osijek ...
Mjesec hrvatske ...
Studio OSCEO Dal...
Jesenski redovit...
čet 18. 10. 2018.
Tvrđa: Prošetajm...
Crveni križ Osij...
Mjesec hrvatske ...
Studio OSCEO Dal...
Jesenski redovit...
pet 19. 10. 2018.
III. Sajam poduz...
Muzej Slavonije ...
Mjesec hrvatske ...
Studio OSCEO Dal...
Jesenski redovit...
sub 20. 10. 2018.
III. Sajam poduz...
Studio Eccentric...
Mjesec hrvatske ...
Organicos - Cent...
Arheološki muzej...
ned 21. 10. 2018.
Orahovica: Endur...
Udruga za podršk...
Mjesec hrvatske ...
Organicos - Cent...
Dječje kazalište...
pon 22. 10. 2018.
Dječje kazalište...
Mjesec hrvatske ...
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Zvanje programera danas je traženo više nego ikad, a prema posljednjim statistikama najveće šanse za zaposlenjem imaju i imat će upravo osobe koje su vješte u jednom ili više programskih jezika. Najveći problem s kojim se suočavaju naši polaznici leži u odluci – upisati Java ili PHP programiranje? – a ako ovo čitaš i tebe muči isto pitanje, ovaj besplatni seminar te može usmjeriti tamo gdje trebaš biti! Zabilježi petak, 12. listopada 2018. od 18 sati za predavanje koje je naš dugogodišnji predavač na smjerovima Java i PHP programiranja, dr.sc. Tomislav Jakopec, odlučio nazvati “Java vs. PHP: Fight!”

Iskoristite ovu izvrsnu priliku i upoznajte se s Javom i PHP-om, saznajte koje su sličnosti i razlike između ova dva programska jezika, upitajte predavača za savjet i pustite neka vas dodatno motivira da postanete Java ili PHP developer!

Tomislav Jakopec radi kao asistent na Filozofskom fakultetu u Osijeku na kolegijima vezanim uz projektiranje informacijskih sustava, web tehnologije i elektroničko nakladništvo. Aktivni je član Osijek Software Cityja, a programiranjem se, kako kaže, bavi od 1997. kad je dobio prvo računalo. Prvi program koji je napravio bila je čestitka prijatelju za rođendan – Pascalov program koji je u beskonačnoj petlji ispisivao “Sretan rođendan”, a poklonio ga je na disketi s upustvom kako ga pokrenuti! Tomislav za sebe kaže kako nije osmislio novi algoritam niti napravio aplikaciju koja spašava živote, ALI je napravio aplikaciju BelaBlok koja služi za vođenje rezultata u Beli i na taj način je spasio stotine drveća koji bi inače bili porezani i pretvoreni u papir blok za vođenje rezultata u Beli. Znamo koliko su drveća važna zbog proizvodnje kisika i smanjenja količine ugljikovog dioksida u atmosferi tako da, što se nas tiče, Tomislav ipak je napravio aplikaciju koja spašava živote!

Znamo da se sad svi želite prijaviti jer je naš predavač bolji od ostalih predavača. Protivnik je izjavi: “Oni koji znaju – rade, oni koji ne znaju – podučavaju” i živi je dokaz kako zna, radi, podučava i prenosi svoje znanje polaznicima koji uspješno nalaze poslove nakon završenih edukacija za Java ili PHP developera.

S obzirom na ograničen broj mjesta i veliku zainteresiranost koja uvijek prati naše besplatne seminare, pozivamo vas da osigurate svoje mjesto na vrijeme!

Pošaljite nam svoje ime, prezime, kontakt telefon i naziv željenog besplatnog seminara na kojem želite sudjelovati na seminar[at]edunova[dot]hr. Stranica prilagođena ispisu