Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
pon 15. 10. 2018.
Kino Urania [11....
CineStar Osijek ...
Mjesec hrvatske ...
ŠUS "Svjetl...
KLUB 60+: Medici...
uto 16. 10. 2018.
Kino Urania [11....
CineStar Osijek ...
Mjesec hrvatske ...
Građevinski faku...
GISKO: Predstavl...
sri 17. 10. 2018.
Kino Urania [11....
CineStar Osijek ...
Mjesec hrvatske ...
Ekonomski fakult...
Humanitarna udru...
čet 18. 10. 2018.
Portanova postaj...
72 sata bez komp...
Mjesec hrvatske ...
Muzej Slavonije ...
The Kavana Osije...
pet 19. 10. 2018.
Međunarodna konf...
72 sata bez komp...
Mjesec hrvatske ...
ISKRA waldorfska...
Filozofski fakul...
sub 20. 10. 2018.
Organicos - Cent...
72 sata bez komp...
Mjesec hrvatske ...
ISKRA waldorfska...
Filozofski fakul...
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Seminar u okviru PUMA programa na temu "Educiraj se ili nestani – u susret hrvatskom proljeću znanja 2019." održat će se u ponedjeljak, 24. rujna 2018. godine s početkom u 11.00 sati u HUP Reg. ured Osijek, Trg Lj. Gaja 6, Osijek.

Na traženje članova HUP-a. HUP Reg. ured Osijek u okviru svojeg PUMA programa u suradnji s Bagatin Akademijom organizira ovaj zanimljiv interaktivan seminar.

Jeste li se ikad zapitali – tko je poduzetnik ako ne kreativni odgovor na društvenu pasivnost i očaj?
To je osoba vizije i nade koja gleda naprijed, koja sanja i koja gradi! On je određen psihologijom preuzimanja odgovornosti u svim okolnostima svog života!

Poduzetnik bez nade nije dobar poduzetnik. Druga strana medalje je psihologija očaja!
Psihologija očaja može obuzeti pojedince, timove i čitave kompanije koji provode život, možemo reći " mimo sebe" dok bi život trebali živjeti punim plućima! Psihologija očaja može zamračiti čak i poduzetnički um kroz fenomen naučene bespomoćnosti! Poduzetnicima je iznimno važno razumjeti psihologiju očaja i psihologiju preuzimanja odgovornosti kao dva različita odgovora na vremenski period u kojem se nalazimo. Odgovor na očaj i pasivnost je psihologija preuzimanja odgovornosti koja jamči životni uspjeh i zadovoljstvo usprkos mnogim nedaćama - povratak sebi kroz vjeru, nadu i aktivno traženje rješenja!

Pitate se što je potrebno za uspjeh jednog poduzeća?
Svaki poduzetnik krene s jednom velikom vizijom za koju očekuje da će se ostvariti u nekom kraćem vremenu. Jednako tako, svakom velikom postignuću prethodi mnogo poteškoća i zahtjevnih trenutaka, ali niti jedno veliko postignuće nije moguće bez njih.

Što čini razliku između gubitnika i pobjednika?
Kako bi izdržao sve zapreke na putu do uspjeha poduzetnik mora biti spreman riskirati i ustrajati u svojim snovima. Osim toga, potrebna su mu konkretna znanja i vještine koje je moguće prikazati kroz 7 zakona poduzetništva. Spoj svega navedenog dovodi nas do recepta za uspjeh: pripremite se, poduzmite sve što možete i krenite u akciju!

Seminar je zamišljen kao interaktivna radionica, a predavači su:
Matej Sakoman, magistar je i profesor psihologije, voditelj tvrtke Resisto, a kao glavni interes u svom radu navodi područje očuvanja mentalnog zdravlja i motivacije ljudi. Često sudjeluje na konferencijama i obrazovnim ustanovama kao gost predavač i stručnjak iz područja ljudskih resursa. U zadnjih nekoliko godina održao je više od 250 edukacija u području coachinga, liderstva i razvoja mekih vještina za zaposlenike i menadžment uglednih tvrtki.

Ognjen Bagatin, završio je MBA program na Cotrugli Business School. 2008. godine prešao je u obiteljsku polikliniku koja je imala 2 radnika te započeo s njezinim rastom i razvojem. Trenutno Poliklinika zapošljava 85 radnika te je prema Deloitte-u jedna od najbrže malih i srednjih rastućih ustanova u zdravstvu. Kao ravnatelj poliklinike potaknuo je razvoj korporativnog poduzetništva i projektnog managementa u medicinskom segmentu. Svojim širokim znanjem te razumijevanjem funkcioniranja privatnog zdravstvenog sustava potiče razvoj pozitivne korporacijske kulture i razvoja same poliklinike. Dugi niz godina uz profesionalno obrazovanje vodio je sportske momčadi i klubove kao trener, te u korporativnu kulturu uvijek teži unijeti timski duh, zajedništvo i ispravne vrijednosti. Stranica prilagođena ispisu