Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
pet 21. 09. 2018.
Osječki pješački...
GISKO: "Uko...
Dječje kazalište...
HNK u Osijeku [1...
2. LABUS sajam n...
sub 22. 09. 2018.
Osječki pješački...
Kod vodenice: Ko...
Dječje kazalište...
HNK u Osijeku [1...
Zeko, Zriko i ja...
ned 23. 09. 2018.
Osječki pješački...
SD Gradski vrt: ...
Dječje kazalište...
Donji Miholjac: ...
Zeko, Zriko i ja...
pon 24. 09. 2018.
Osječki pješački...
Sjenjak: Koordin...
HUP Reg. ured Os...
GISKO: Informati...
HNK u Osijeku [2...
uto 25. 09. 2018.
Osječki pješački...
Muzej likovnih u...
Besplatan trenin...
HNK u Osijeku [2...
sri 26. 09. 2018.
Osječki pješački...
Dječje kazalište...
Besplatan trenin...
Dokkica: Odgojno...
HNK u Osijeku [2...
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

U petak, 17. kolovoza 2018. godine s početkom u 19:30 sati u Osijeku, GČ Gornji grad održat će se predavanje "The Un-Examined Meal". Te u subotu, 18. kolovoza 2018. godine na istoj lokaciji održat će se radionica s početkom u 10:00 sati.

Pobornici ste grassroots pokreta i preferirate s ljudima govoriti jedan na jedan? Zanima vas kako ono što jedete utječe na vas i svijet u cjelini? Poslušajmo što vam Victor Sjodin ima o tome reći!

Pod nazivom The un-examined meal / Neprovjereni obrok Victor Sjodin održati će javno predavanje o istraživanju kako ono što jedemo utječe na nas same i na svijet u kojem živimo. U ovom predavanju riječi će biti o evoluciji etike, patnji životinja, ljudskom zdravlju, sličnostima između ljudi i životinja, ljudskoj fiziologiji, brzoj hrani, okolišu i kako prijeći na više veganske hrane.

Za aktiviste, na radionici, govoriti će o moći koju aktivizam ima u spašavanju eksponencijalno više životinja, dijeljenju letaka, organiziranju „kocki”, držanju govora, dijeljenju video zapisa te savjetima i zamkama govorenja jedan na jedan sa zainteresiranima; naravno, uz pitanja i odgovore (ili grupnu raspravu!) na kraju.

Victor Sjodin dopredsjednik je međunarodne skupine za zagovaranje veganstva Vegan Outreach. Obišao je više od 700 gradova kako bi promicao veganstvo u mnogim zemljama i osobno je govorio ili podijelio priručnike o veganstvu u više od milijun primjeraka.

Želite li doživjeti renesansu svojih društvenih mreža? John Oberg onda je čovjek za vas!

John Oberg direktor je za nove medije u međunarodnoj organizaciji za zaštitu životinja sa sjedištem u SAD-u, The Humane League (THL). Prije dolaska u THL, John je obnašao funkciju direktora za komunikacije u Vegan Outreachu. Kao direktor za nove medije, John nadgleda prisutnost THL-a na društvenim medijima koji uključuju Facebook, Instagram, Twitter, Snapchat, Tumblr, Pinterest, LinkedIn, YouTube i Reddit. U protekle dvije i pol godine, John je deseterostruko povećao broj pratitelja Facebooka i Instagrama THL-a.

Predavanje i radionica održati će se na engleskom jeziku. Ulaz: slobodan.

Zabilježi ove datume, upoznaj ove fenomenalne ljude, očekujemo te!
 Stranica prilagođena ispisu