Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
čet 21. 02. 2019.
Udruga za podršk...
Festival jezika ...
HNK u Osijeku [1...
Dani otvorenih v...
12. tjedan psiho...
pet 22. 02. 2019.
Udruga za podršk...
Festival jezika ...
HNK u Osijeku [1...
Dani otvorenih v...
12. tjedan psiho...
sub 23. 02. 2019.
Osijek Open 2019...
Festival jezika ...
HNK u Osijeku [1...
Dani otvorenih v...
12. tjedan psiho...
ned 24. 02. 2019.
Osijek Open 2019...
IAESTE: Želite l...
HNK u Osijeku [1...
Dani otvorenih v...
12. tjedan psiho...
pon 25. 02. 2019.
uto 26. 02. 2019.
Elektrotehnička ...
GISKO: Najčitate...
Kino Urania: Fes...
Udruga Dokkica: ...
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

True Tesla Technologies postavlja zadnje detalje na ovogodišnji Liberty festivala koji će se održavati od 23. do 26. kolovoza 2018. godine u Osijeku. Ovogodišnji festival bit će održan na streljani Pampas u Osijeku gdje su do sada održani mnogi glazbeni i sportski događaji. Osijek je oduvijek imao odličnu reputaciju kao destinacija, no nažalost mali je broj putovanja na sam istok Hrvatske, u regiju koja nudi nevjerojatnu količinu aktivnosti i znamenitosti za posjetiti, od kojih neke postoje već stoljećima.

Baranja je odavno bila središte kulturnih promjena i transformacija koje su zapisane u povijesnim dokumentima. Mnoge su kulture ostavile svoje tragove i zaštitne znakove čvrsto u srži regije što čini Baranju vrlo jedinstvenom iz više razloga. Ideja organizatora Liberty Festivala je staviti ove kulturne vrijednosti u prvi plan te predstaviti najnovije ideje i mogućnosti održivog života.

Biciklistička utrka Liberty zajedno s Konferencijom Empower yourself, jedinstvena je mješavina zabavnih, kulturnih, obrazovnih i sportskih događaja. Središnja je tema ovogodišnjeg događaja integracija tehnologije Blockchain u sve sfere života kako bi, kroz dobrobit takvog transparentnog modela, poboljšali ekonomsku i održivu situaciju u našem svijetu.

Govornici koji dolaze iz cijelog svijeta kroz četiri će dana na predavanjima dijeliti svoja iskustva s Blockchainom. Također, desetine glazbenika koji će se okupiti pokazati će kako žive koristeći Blockchain, a pritom slijedeći svoje strasti. Svaka će večer biti ispunjena nizom glazbenika različitih glazbenih žanrova te će potrajati sve do kasnih sati.

DJ Sonic, slavni glazbenik s Ibize, koji će se pojaviti kao poseban gost festivala rekao je: "Izuzetno sam uzbuđen što ću biti dio prvog događaja koji uključuje zabavu, kulturu i glazbu, a inspiriran je Blockchainom. Podizanje svijesti na prednosti decentraliziranih sustava kao što je Blockchain neophodno je ako ćemo napredovati kao planet u pozitivnom smjeru i počašćen sam biti dio takvog događaja.“

Tijekom festivala održavat će se i biciklistička utrka Liberty čiji će sponzor biti Teslacoin koji će dodijeliti nagrade najboljim biciklistima i biti sponzor vlastitog tima. Ove godine utrka se održava u Hrvatskoj i Srbiji sa završetkom u Batini. Poslijepodnevna proslava planirana je u Memorijalnom kompleksu „Batinska bitka“ u Batini gdje će zvukovi Ibize zabavljati posjetitelje do ponoći. U nedjelju biciklisti će se naći u Bezdanu, u Srbiji, za početak utrke koja će krenuti iz Muzeja Batinske bitke.


Liberty Festival završit će u nedjelju 26. kolovoza uz glazbu na otvorenom s nizom DJ-a iz cijelog svijeta. Ulazak na nedjeljni događaj na Copacabani besplatan je za sve, a glazba će se svirati od 15.oo sati do ponoći. Stranica prilagođena ispisu