Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
pet 19. 10. 2018.
Mjesec hrvatske ...
Studio OSCEO Dal...
Jesenski redovit...
Građevinski faku...
HNK u Osijeku [1...
sub 20. 10. 2018.
Mjesec hrvatske ...
Studio Eccentric...
Organicos - Cent...
Građevinski faku...
HNK u Osijeku [1...
ned 21. 10. 2018.
Mjesec hrvatske ...
Orahovica: Endur...
Organicos - Cent...
Građevinski faku...
HNK u Osijeku [1...
pon 22. 10. 2018.
Mjesec hrvatske ...
Centar osobne mo...
Dječje kazalište...
Građevinski faku...
Dječje kazalište...
uto 23. 10. 2018.
Mjesec hrvatske ...
Centar osobne mo...
Dječje kazalište...
Građevinski faku...
62. obljetnica M...
sri 24. 10. 2018.
Mjesec hrvatske ...
Centar osobne mo...
Dječje kazalište...
Građevinski faku...
Prenatal Gym i M...
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

True Tesla Technologies postavlja zadnje detalje na ovogodišnji Liberty festivala koji će se održavati od 23. do 26. kolovoza 2018. godine u Osijeku. Ovogodišnji festival bit će održan na streljani Pampas u Osijeku gdje su do sada održani mnogi glazbeni i sportski događaji. Osijek je oduvijek imao odličnu reputaciju kao destinacija, no nažalost mali je broj putovanja na sam istok Hrvatske, u regiju koja nudi nevjerojatnu količinu aktivnosti i znamenitosti za posjetiti, od kojih neke postoje već stoljećima.

Baranja je odavno bila središte kulturnih promjena i transformacija koje su zapisane u povijesnim dokumentima. Mnoge su kulture ostavile svoje tragove i zaštitne znakove čvrsto u srži regije što čini Baranju vrlo jedinstvenom iz više razloga. Ideja organizatora Liberty Festivala je staviti ove kulturne vrijednosti u prvi plan te predstaviti najnovije ideje i mogućnosti održivog života.

Biciklistička utrka Liberty zajedno s Konferencijom Empower yourself, jedinstvena je mješavina zabavnih, kulturnih, obrazovnih i sportskih događaja. Središnja je tema ovogodišnjeg događaja integracija tehnologije Blockchain u sve sfere života kako bi, kroz dobrobit takvog transparentnog modela, poboljšali ekonomsku i održivu situaciju u našem svijetu.

Govornici koji dolaze iz cijelog svijeta kroz četiri će dana na predavanjima dijeliti svoja iskustva s Blockchainom. Također, desetine glazbenika koji će se okupiti pokazati će kako žive koristeći Blockchain, a pritom slijedeći svoje strasti. Svaka će večer biti ispunjena nizom glazbenika različitih glazbenih žanrova te će potrajati sve do kasnih sati.

DJ Sonic, slavni glazbenik s Ibize, koji će se pojaviti kao poseban gost festivala rekao je: "Izuzetno sam uzbuđen što ću biti dio prvog događaja koji uključuje zabavu, kulturu i glazbu, a inspiriran je Blockchainom. Podizanje svijesti na prednosti decentraliziranih sustava kao što je Blockchain neophodno je ako ćemo napredovati kao planet u pozitivnom smjeru i počašćen sam biti dio takvog događaja.“

Tijekom festivala održavat će se i biciklistička utrka Liberty čiji će sponzor biti Teslacoin koji će dodijeliti nagrade najboljim biciklistima i biti sponzor vlastitog tima. Ove godine utrka se održava u Hrvatskoj i Srbiji sa završetkom u Batini. Poslijepodnevna proslava planirana je u Memorijalnom kompleksu „Batinska bitka“ u Batini gdje će zvukovi Ibize zabavljati posjetitelje do ponoći. U nedjelju biciklisti će se naći u Bezdanu, u Srbiji, za početak utrke koja će krenuti iz Muzeja Batinske bitke.


Liberty Festival završit će u nedjelju 26. kolovoza uz glazbu na otvorenom s nizom DJ-a iz cijelog svijeta. Ulazak na nedjeljni događaj na Copacabani besplatan je za sve, a glazba će se svirati od 15.oo sati do ponoći. Stranica prilagođena ispisu