Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
sri 17. 10. 2018.
Kino Urania [11....
CineStar Osijek ...
Mjesec hrvatske ...
Studio OSCEO Dal...
Jesenski redovit...
čet 18. 10. 2018.
Tvrđa: Prošetajm...
Crveni križ Osij...
Mjesec hrvatske ...
Studio OSCEO Dal...
Jesenski redovit...
pet 19. 10. 2018.
III. Sajam poduz...
Muzej Slavonije ...
Mjesec hrvatske ...
Studio OSCEO Dal...
Jesenski redovit...
sub 20. 10. 2018.
III. Sajam poduz...
Studio Eccentric...
Mjesec hrvatske ...
Organicos - Cent...
Arheološki muzej...
ned 21. 10. 2018.
Orahovica: Endur...
Udruga za podršk...
Mjesec hrvatske ...
Organicos - Cent...
Dječje kazalište...
pon 22. 10. 2018.
Dječje kazalište...
Mjesec hrvatske ...
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

HPD ‘Bršljan-Jankovac’ organizira dvodnevno taborovanje kod jezera Borovik.

Predviđen polazak u subotu 4. kolovoza 2018. u 8.00 sati sa starog mjesta kod Spara. Boravak u šatorima i u obližnjem domu. Uz jezero postoji camp sa dobro opremljenim restoranom i bogatom ponudom jela i pića. Po dolasku na lokaciju dočekuju nas lokalni vodiči iz Đakova koji su i vlasnici planinarskog doma. Organizirane su dvije hodačke ture:

Obilazak oko jezera Borovik u trajanju cca 4 sata. Gljivarenje u obližnjim šumama cca 2 sata ili ako ima gljiva i malo duže.

Po povratku postavljanje šatora (po mogućnosti vlastitih) na obroncima jezera ili u sklopu kampa.

Postavljanje šatora na bilo koju lokaciju se ne naplaćuje. Oni koji bi htjeli u dom planinarskog društva iz Đakova koji je ograničenog kapaciteta (12 madraca) i nalazi se 500 m od campa moraju se prijaviti prilikom upisa. Cijena smještaja u domu je 20,00 kn. Dom nema vode, struje, a ni signala. Postoji mogućnost da nam u campu prirede čobanac po cijeni od 25,00 kn, naravno uz prethodnu najavu prilikom prijave. Mogućnost da se zapali vatrica i napravi nešto u vlastitoj režiji, kao i mogućnost korištenje roštilja, a naravno i nešto po narudžbi iz restorana. Organizirat ćemo i ručak u nedjelju i to Fiš+tijesto po cijeni od 25,00 kn. Navečer glazba, ples, DJ.

Nedjelja 5. kolovoza 2018. slobodno za šetnju po izboru. Kupanje, sportske aktivnosti, rekreacija, kartanje. U sklopu campa postoji i dječje igralište. Predviđen povratak u Osijek oko 21.00, što zavisi i od vremenskih prilika.

Cijena prijevoza 40,00 kn

Oprema: prilagođena vremenskim uvjetima, obavezne vreće za spavanje, naglavne lampe i ostala oprema potrebna za taborovanje.

Prijave kod organizatora:
Miro Mutter 091 654 3902
Miroslav Bahmajer 098 336-490

Prijavom sudionik potvrđuje da je upoznat sa zahtjevnosti izleta, da ispunjava zdravstvene, fizičke i tehničke uvjete za sigurno sudjelovanje, da ima plaćenu članarinu HPS-a za tekuću godinu te da pristupa izletu na vlastitu odgovornost.
Sudionik mora poštovati upute i odluke vodiča. U slučaju nepredviđenih okolnosti vodič može promijeniti plan ili otkazati izlet. Stranica prilagođena ispisu