Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
sri 16. 01. 2019.
Crveni križ Osij...
Kino Urania [10....
CineStar Osijek ...
Plesni klub Kick...
HNK u Osijeku [1...
čet 17. 01. 2019.
Crveni križ Osij...
Velika vijećnica...
Ekonomski fakult...
Plesni klub Kick...
HNK u Osijeku [1...
pet 18. 01. 2019.
Crveni križ Osij...
Dom Hrvatske voj...
Rođendaonica i i...
Plesni klub Kick...
HNK u Osijeku [1...
sub 19. 01. 2019.
Crveni križ Osij...
Bistrinci: Slani...
12. hrvatski Dan...
10. Sajam vjenča...
HNK u Osijeku [1...
ned 20. 01. 2019.
Crveni križ Osij...
Dječje kazalište...
Centar osobne mo...
10. Sajam vjenča...
GAJBA Kušaonica ...
pon 21. 01. 2019.
Crveni križ Osij...
Centar za djecu ...
Info centar za m...
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Slavonsko tamburaško društvo Pajo Kolarić, otvorilo je svoja vrata za sve zainteresirane buduće mlade tamburaše. Naime u tri je dana društvenim prostorijama prodefiliralo više od pet stotina djece nižeg osnovnoškolskog uzrasta s područja Osijeka i okolnih naselja, a ovim putem pozivamo i svu ostalu djecu i roditelje da dođu u Pajine prostorije na Trgu Vatroslava Lisinskog i upoznaju se s radom najstarijeg tamburaškog društva u Hrvatskoj.

Program je osmišljen kako bi animirao djecu i mlade da nauče svirati tamburu, te tako usadio ljubav prema ovom jedinstvenom tradicijskom instrumentu.

U svom dugogodišnjem radu, društvo je odgojilo više od 2000 glazbenika, te je time postalo uzor svim ostalim društvima koja se bave istom djelatnošću u pogledu stručnog rada. Angažirani su stručni ljudi koji svojim stručnim glazbenim i moralnim osobinama obučavaju mlade naraštaje tamburaša. Danas se obuka novih glazbenika vodi kroz tamburašku školu, najmlađa je to sekcija društva koja zaslužuje posebnu pozornost. Škola traje 4 godine, a izvodi se prema nastavnom programu M. Ferića "Zasvirajmo tambure", uz uporabu i druge tamburaške literature koja nadopunjuje ili dodatno pojašnjava tamburaško gradivo.

Stoga vas pozivamo da dođete u naše prostorije, isprobajte instrumente i čujete kako zvuče. To nije sve, jer 11. i 12. lipnja započinju upisi i audicije. Dovoljno je da kandidati izraze želju za sviranjem tamburice i da imaju dovoljno sluha, a iskustvo, kao i posjedovanje vlastitog instrumenta nije potrebno. Dođite i postanite Pajevac!

 Stranica prilagođena ispisu