Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
uto 22. 01. 2019.
Crveni križ Osij...
Kino Urania [17....
CineStar Osijek ...
Ilok: Vinkovo u ...
Centar za djecu ...
sri 23. 01. 2019.
Crveni križ Osij...
Kino Urania [17....
CineStar Osijek ...
Glazbena škola F...
Centar za djecu ...
čet 24. 01. 2019.
Crveni križ Osij...
Ekonomski fakult...
Arheološki muzej...
Kino Urania [24....
Centar za djecu ...
pet 25. 01. 2019.
Crveni križ Osij...
GISKO: Radionica...
Filozofski fakul...
Kino Urania [24....
Centar za djecu ...
sub 26. 01. 2019.
Algebra: Probna ...
Dječje kazalište...
Kino Urania [24....
ned 27. 01. 2019.
Kino Urania [24....
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Centar Osobne Moći nudi široku paletu raznih rekreacijskih programa u čak četiri dvorane, na dvije lokacije (iste možete zapratiti i putem Facebook stranica):

dvorana Olimp (Prolaz J. Leovića 13)
dvorane Re:kreacija, Yoga Home i Hangar (Fakultetska 4, Tvrđa; u dvorištu galerije Kazamat)

Pozivamo vam da nas posjetite na jednoj od lokacija te probate i odaberete program koji vam najviše odgovara.

Ovom prilikom vam želimo predstaviti novi program koji je u najavi dvorane Hangar – Butt Lift kojeg će voditi Dino Janković.

Nakon što ste odradile milijun čučnjeva, jednako tolikoiskoraka i popele se po milijun stepenica, vaša guza i dalje ne izgleda kako želite, a modele gledate sa zavišću. Program je namijenjen svima koji nemaju vremena trošiti svaki dan sate i sate u teretani, a žele postići savršeno podignutu i zaobljenu stražnjicu kakvom se može ponositi svaka žena. Želite intezivni program, ali bez puno skakanja u koji ćete se zaljubiti i dovesti svoje tijelo do ludila onda je Butt Liftupravo za vas.

Program se razlikuje od drugih programa za stražnjicu i noge jer se svaki put rade vježbe za sve mišiće stražnjice iz različitih kuteva i na taj način oblikujete svoju guzu da izgleda čvrsto i zaobljeno baš poput stražnjica poznatih brazilki. Ovim programom riješavamo se masnoća s bokova, stražnjice i trbuha istovremeno oblikujući cijelo tijelo. Veliki broj ponavljanja, ciljane vježbe, novi hitovi i puno, puno znoja rezultirat će skladnim i čvrstim tijelom.


U rasporedu će biti ponedjeljkom, srijedom i petkom u 21h. Trenutno primamo prijave. Što se prije prijavite, prije startamo.Za još bolji start, povedite frendicu, mamu, sestru jer za prvi mjesec nudimo 1+1. Podijelite mjesečnu članarinu po pola, a trenirajte obje.

Prijave kao i ostale upite možete uputiti na Facebook stranice, e-mail: centarosobnemoci[at]gmail[dot]com ili kontakt broj 091 170 19 00. Stranica prilagođena ispisu