Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
sri 16. 01. 2019.
Crveni križ Osij...
Kino Urania [10....
CineStar Osijek ...
Plesni klub Kick...
HNK u Osijeku [1...
čet 17. 01. 2019.
Crveni križ Osij...
Velika vijećnica...
Ekonomski fakult...
Plesni klub Kick...
HNK u Osijeku [1...
pet 18. 01. 2019.
Crveni križ Osij...
Dani poslova u t...
Dom Hrvatske voj...
Plesni klub Kick...
HNK u Osijeku [1...
sub 19. 01. 2019.
Crveni križ Osij...
Sajam vjenčanja ...
Bistrinci: Slani...
12. hrvatski Dan...
HNK u Osijeku [1...
ned 20. 01. 2019.
Crveni križ Osij...
Sajam vjenčanja ...
Dječje kazalište...
Centar osobne mo...
GAJBA Kušaonica ...
pon 21. 01. 2019.
Crveni križ Osij...
Centar za djecu ...
Info centar za m...
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Ovaj tjedan u Cadillacu:

Utorak, 15. svibnja 2018.
Izabrati najbolji film, najbolji quote ili scenu iz filma je teško ali izabrati najbolji movie pub quiz vrlo jednostavno... New York Times ocjenio je naš kviz sa 5 zvjezdica na airbnb stranici što je super dobro za jedan kviz s obzirom da se radi o stranici za iznajmljivanje smještaja... Neovisno o gotovo svjetskoj slavi našeg kviza ostali smo prizemni i skromni pa su takve i nagrade... Utorak, 21h, prijave ekipa u inbox #clubcadillacos #osijek #moviepubquizSubota, 19. svibnja 2018.
Rad od kuće s Google ,,, Moja susjeda majka iz Osijeka čini između 184 do 278 € po satu na računalu. Otpuštena je 2 mjeseca, ali prošlog mjeseca plaća joj je iznosila € 28496 , radeći samo na računalu nekoliko sati dnevno. …opće je poznata stvar da Osijek zovu panonsko-silicijska udolina i da od 145 tisuća stanovnika veći dio onih koji se nisu odselili rade kod kuće na računalu više sati dnevno. Takva vrsta poslovnih aktivnosti nosi sa sobom rizik od raznih bolesti kao što su spondiloza, sindrom karpalnog tunela,groznica zapadnog Nila itd. Ove subote 19.5.2018. godine u klubu Cadillac pripremili smo funky-aerobik za Bitcoin miner-e ,za te ovovremene Sirotanoviće. Rudari,a naravno i ostali zainteresirani za funky-aerobik navratite u Cadillaci,odložite svoje lopate kod ulaza i opustite se malo od kopanja, jer nije poso zec i neće uteć, te uz Dj Umba i njegove vinilne okruglice razgibajte udove,karpalne tunele,glasnice,pluća,jetra,a kome se posreći i one neke organe.

Ovom prilikom ispunjavamo učestale molbe , prebogate gradske elite ,za naplaćivanjem ulaza na priredbe. Prvih troje prebogatih koji pošalju selfi u upravu kluba iz kojeg je razvidno da su bogati, lijepi i uspješni platiti će ulaz na događaj po cijeni koju sami odrede,..a ostalima sitnog zuba ulaz je besplatan
 Stranica prilagođena ispisu