Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
sri 17. 10. 2018.
Kino Urania [11....
CineStar Osijek ...
Mjesec hrvatske ...
Studio OSCEO Dal...
Jesenski redovit...
čet 18. 10. 2018.
Tvrđa: Prošetajm...
Crveni križ Osij...
Mjesec hrvatske ...
Studio OSCEO Dal...
Jesenski redovit...
pet 19. 10. 2018.
III. Sajam poduz...
Muzej Slavonije ...
Mjesec hrvatske ...
Studio OSCEO Dal...
Jesenski redovit...
sub 20. 10. 2018.
III. Sajam poduz...
Studio Eccentric...
Mjesec hrvatske ...
Organicos - Cent...
Dvorište Vege: B...
ned 21. 10. 2018.
Orahovica: Endur...
Udruga za podršk...
Mjesec hrvatske ...
Organicos - Cent...
Dječje kazalište...
pon 22. 10. 2018.
Centar osobne mo...
Dječje kazalište...
Mjesec hrvatske ...
PS Shine: Open C...
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Okrugli stol na temu „Mogućnosti EU fondova za poduzetnike“ održat će se u petak 27. travnja 2018. godine s početkom u 11:00 sati, u prostorijama HUP Reg. ureda Osijek, Trg Lj. Gaja 6, Osijek.

Svi smo svjedoci mogućnosti koje pružaju sredstva kroz EU fondove, međutim da li je to tako i koje su sve prepreke pri korištenju, odnosno privlačenju EU sredstava od strane poduzetnika, pokušat će se kroz konstruktivnu raspravu odgovoriti na to pitanje. Iz toga razloga u panel diskusiji sudjeluju: predstavnik mjerodavnog ministarstva te predstavnici potpornih institucija koje pružaju pomoć poduzetnicima u apliciranju na EU fondove, uz predstavnike poslodavaca, članova HUP-a koji su u tom pogledu bili uspješni.

Okrugli stol se organizira s ciljem jačanja svjesnosti o mogućnostima koje se pružaju poduzetnicima kroz EU fondove, kao i uočavanja prepreka prilikom samog apliciranja.

Nakon uvodne prezentacije o trenutnim i budućim EU natječajima za poduzetništvo, Dragana Jelića, pomoćnika ministrice Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije, uslijedit će panel rasprava koju moderira Darija Krstić, Sveučilišta J.J. Strossmayera u Osijeku, a sudjeluju članovi HUP-a: Snježana Biloš – Otos d.o.o., Zoran Uranjek - Harburg Freudenberger Belišće d.o.o., Tomislav Barbarić – Centar za poduzetništvo Osijek, Davor Foriš – Razvojna agencija Vukovar - VURA d.o.o. te Dragan Jelić – Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova EU i Boris Čagalj – HBOR Područni ured za Slavoniju i Baranju. Stranica prilagođena ispisu