Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
uto 22. 01. 2019.
Crveni križ Osij...
Kino Urania [17....
CineStar Osijek ...
Ilok: Vinkovo u ...
Centar za djecu ...
sri 23. 01. 2019.
Crveni križ Osij...
Kino Urania [17....
CineStar Osijek ...
Glazbena škola F...
Centar za djecu ...
čet 24. 01. 2019.
Crveni križ Osij...
Ekonomski fakult...
Arheološki muzej...
Kino Urania [24....
Centar za djecu ...
pet 25. 01. 2019.
Crveni križ Osij...
GISKO: Radionica...
Filozofski fakul...
Kino Urania [24....
Centar za djecu ...
sub 26. 01. 2019.
Algebra: Probna ...
Dječje kazalište...
Kino Urania [24....
ned 27. 01. 2019.
Kino Urania [24....
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Ovaj tjedan u clubu Oxygene:

Utorak, 15. svibnja 2018.
Mixeta Media za sve Osječane (i one koji žele sudjelovati, svakako i dakako) organizira filmsko-glazbeni kviz znanja!
Mjesto radnje je osječki klub Oxygene.

Tko je gdje svirao, tko je šta snimao, tko se kad ubio, tko se s kim ljubio – sve to korisno znanje na polju filma ili glazbe iskoristite kako biste odnijeli timsku pobjedu na premijernom od više planiranih kvizeva u organizaciji udruge Mixeta Media!

Pitanja će biti podijeljena u tri bloka – filmski, glazbeni te miks u trećem.
Oko nagrada za „najpametnije“ će se pobrinuti Oxygene, kao i naš matični portal s nekim upadima za koncerte!

Ekipe mogu sadržavati 2-4 člana, a prijave ekipa se vrše putem javljanja na mail udruge (mixeta.medi[at]gmail[dot]com) ili na licu mjesta. Očekivani početak kviza je 19h.
Sljedeći filmsko-glazbeni kviz trebao bi se održati 29. svibnja, također u Oxygeneu!

O UDRUZI:
Nastala na temeljima glazbenog portala Mixeta.net, Udruga Mixeta Media djeluje od 2016. godine kao samostalna, neprofitna, nevladina, humanitarna udruga osoba koje su dio kulturne i umjetničke scene u Hrvatskoj i šire te njihovih suradnika te osoba koje su profesionalno i moralno ujedinjene istim ciljevima i zadatcima, potiče i pruža pomoć svojim članovima, promovira glazbenu umjetnost te ostale umjetnosti subkulturnih vrijednosti na području Republike Hrvatske te potiče samosvijest i društvenu, kulturnu i ostalu afirmaciju.

Pod udrugom djeluju glazbeno-kulturni portal Mixeta.net - glazbeni portal, zatim stranica za promicanje poezije i književnosti Na krajičku jezika, horor blog Groblje Horora te foto-stranica Phantography.
Četvrtak, 17. svibnja 2018.
Jazz je jedan od žanrova koji prevladavaju u klubu Oxygene stoga smo za naše goste pripremili svojevrsnu poslasticu! Gostuje nam grupa od tri slovenska i jednom istaknutim osječkim glazbenikom koji su svoje dugogodnišnje iskustvo spojili u predivnu harmoniju glatkog zvuka Jazza.

Peter Ugrin je mladi, vrhunski jazz violinist, školovan u Sloveniji i inozemstvu. Nastupa na slovenskim i stranim glazbenim pozornicama. Ovaj put za koncert je skupio jazz kvartet, koji uz dva izvrsna jazz glazbenika (Gregor Ftičar i Ilj Pušnik), krasi i rođeni Osječanin te prekaljena bubnjarska legenda – Ratko Divjak. Svi članovi kvarteta uz iznimno muziciranje njeguju i opušteno međuljudsko prijateljstvo, a posebno se ističe dugogodišnji odnos između Petra i Ratka. Dvojac Ugrin-Divjak uspješno održava tradiciju jazz glazbe, koja se temelji na izuzetnom muziciranju, vrijednostima i prijateljstvu. Sve te kvalitete mogu se osjetiti od članova kvarteta na pozornici, kako izborom repertoara, tako i glazbom koju izvode. Repertoar se gotovo u cijelosti sastoji od autorskih pjesama članova kvarteta. Glazba je napisana u stilu suvremene jazz, world music i fusion glazbe. Kvartet također izvodi i jazz standarde na sebi svojstven i originalan način.

Ulaz: 30 kuna
Petak, 18. svibnja 2018.
Nakon subotnjeg lounge-a koji je prošao iznimno dobro, Papi Chulo se vraća za miksetu naoružan do zuba samo najfinijim house trakama. Na meni-u će se naći vocal/deep i tech house uz hladan craft ili lager po najpovoljnijim cijenama u gradu.

Ulaz: slobodan do 00:00, nakon ponoći 10kn
Subota, 19. svibnja 2018.
Vodeći hrvatski underground techno festival organizira promotivnu turneju „Road 2 Moondance“ koja se nakon niza održanih partya održava i u Osijeku, klubu Oxygene 19.05.2018. Organizator Moondance festivala i vodeći čovjek Hrvatske techno scene Skeptik aka Pero FullHouse biti će glavni gost promo party-a Road 2 Moondance Osijek u klubu Oxygene i rasplesti će Osijek sa svojim tvrdim underground setom. Uz njega za pult staju Recoil (Osijek) i Tom Spock (Vukovar) poznati po organizaciji eveneta pod nazivom „Temptation“ i „MNO“ te radio emisijom o elektronskoj glazbi pod nazivom „Radio Underground“.

*kako se radi o promociji Moondance festivala 50 i 150 karta kupljena za ulaz na Road 2 Moondance Osijek osvaja ploču MOONDANCE Records a 100 i 200 karta vodi te na najveći , underground techno festival u Trogirsku Kulu Kamerlengo 9+10+11 kolovoza 2018.

Skeptik je relativno nov techno alias hrvatskog dja, promotora, organizatora i vlasnika etikete - Pere FullHousea. Nakon 25 godina, preko 1500 nastupa, 300 organiziranih evenata i festivala kojima je aktivno stvarao Hr scenu i tako popločio put da Hr postane vodeća festivalska zemlja u Eu, Pero je odlučio pokrenuti projekt Skeptik baziran na mračnom, subverzivnom, apstraktnom i hipnotičkom technu. Pokretač je i vlasnik vodećeg techno festivala u Hr - Moondance Festivala koji je odavno izašao iz lokalnih granica. Također je vlasnik i Moondance recordsa koji se već svojim drugim izdanjem našao kao ploča mjeseca u prestižnom DJ Magu.

Ulaz: 30 kuna
 Stranica prilagođena ispisu