Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
uto 22. 01. 2019.
Crveni križ Osij...
Kino Urania [17....
CineStar Osijek ...
Ilok: Vinkovo u ...
Centar za djecu ...
sri 23. 01. 2019.
Crveni križ Osij...
Kino Urania [17....
CineStar Osijek ...
Glazbena škola F...
Centar za djecu ...
čet 24. 01. 2019.
Crveni križ Osij...
Ekonomski fakult...
Arheološki muzej...
Kino Urania [24....
Centar za djecu ...
pet 25. 01. 2019.
Crveni križ Osij...
GISKO: Radionica...
Filozofski fakul...
Kino Urania [24....
Centar za djecu ...
sub 26. 01. 2019.
Algebra: Probna ...
Dječje kazalište...
Kino Urania [24....
ned 27. 01. 2019.
Kino Urania [24....
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Ministarstvo unutarnjih poslova, Policijska akademija i Policijska škola „Josip Jović“ pokrenuli su niz aktivnosti vezanih uz natječaj za upis u Program srednjoškolskog obrazovanja odraslih za zanimanje policajac/policajka.

Kako bi građani mogli doznati što više o policijskom poslu i natječaju, PU osječko – baranjska i partneri u utorak, 24. travnja 2018., s početkom u 13,30 sati, u dvorani Srednje škole Izidora Kršnjavoga u Našicama, organizira Dan otvorenih vrata.

Kako bi što veći broj zainteresiranih građana mogao dobiti informacije o natječaju te zanimanju policajac/policajka, Dan otvorenih vrata održat će se i u četvrtak, 26. travnja 2018., s početkom u 12,30 sati, u dvorani Elektrotehničke i prometne škole u Osijeku.

Na Danima otvorenih vrata bit će postavljeni info pultovi s opremom i tehnikom koju policija koristi u svakodnevnom radu. Građani će imati priliku upoznati se sa svim segmentima rada i rodovima policije (temeljna, kriminalistička, prometna, granična, interventna, specijalna policija, protueksplozijska zaštita), vidjeti pokazne vježbe, upoznati se s pravilnom uporabom i rukovanjem vatrenim oružjem, metodama otkrivanja i izuzimanja različitih otisaka i tragova te razgovarati s policijskim službenicima.

Zainteresirani će moći doznati sve o natječaju za upis polaznika u Program srednjoškolskog obrazovanja za zanimanje policajac/policajka.

Pozivamo sve građane da posjete Dane otvorenih vrata u Našicama i Osijeku kako bi saznali nešto više o policijskom poslu i natječaju koji je raspisalo Ministarstvo unutarnjih poslova, a kojim se traži 600 policajaca.Foto: Igor Iggy Osijek/FB


 Stranica prilagođena ispisu