Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
ned 23. 09. 2018.
Osječki pješački...
Dječje kazalište...
Kino Urania [20....
CineStar Osijek ...
Gradski bazeni O...
pon 24. 09. 2018.
Osječki pješački...
Sjenjak: Koordin...
Kino Urania [20....
CineStar Osijek ...
Gradski bazeni O...
uto 25. 09. 2018.
Osječki pješački...
Mala vijećnica: ...
Kino Urania [20....
CineStar Osijek ...
Muzej likovnih u...
sri 26. 09. 2018.
Osječki pješački...
Obilježavanje Da...
Kino Urania [20....
CineStar Osijek ...
Državni arhiv u ...
čet 27. 09. 2018.
Osječki pješački...
Obilježavanje Da...
Edunova: Besplat...
SKD Stanko Vraz:...
Club Exit: "...
pet 28. 09. 2018.
Osječki pješački...
Andrijaševci: 7....
Meet Magento Hrv...
Dokkica: Radioni...
Club Exit: "...
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Na veliku radost humanitarna udruga Rijeka ljubavi uspjela je i ovaj mjesec uz pomoć dragih, humanih i plemenitih dobročinitelja složiti 1000 „paketa života“ na zadovoljstvo, radost i sreću korisnika kako na socijalne tako i na osobne iskaznice.

Zahvaljujući DV Kockica iz Osijeka, Zagrebačkim prijateljima s donacijom polutrajnih kobasica, Studentskom zboru PRAVOS iz Osijeka, prijateljima iz Varaždina,Vomi-Commerce d.o.o iz Osijeka, Vacom d.o.o. iz Daruvara, Zdravstvena skrb Dr. Špiranović, dragih nam prijatelja Dubrovčana, gospodinu Kristijanu Gabriću iz Zagreba, tvrtki INCHOO d.o.o. iz Osijeka, OPG Draženka Radić-Liović sa svježim gljivama i ostalim plemenitim ljudima koji su se uključili u veliki humanitarni lanac dobrote složeni su i ovaj mjesec „ paketi života“.

Koliko topline i ljudskosti u dragim nam građanima bez obzira na starosnu dob ili spol. Svatko od nas svojim čestitim radom i životom može širiti ozračje ljubavi, razumijevanja, dobrote i mira jer tko ima ljubavi u srcu uvijek ima nešto darivati.
„Paket života“ sadržavao je 14 proizvoda od rolane plećke, kobasica, ulja, tijesta, riže, brašna, šećera, mlijeka, džema, jaja, rajčice, higijenskih potrepština, grah i gljiva.

Već u ranim jutarnjim satima slijevala se rijeka naših korisnika, majke s djecom u naručju, s kolicima, trudnice, invalidi, umirovljenici s prikladnim torbama i stvorio se poveći red oko 500 korisnika obitelji u socijalnoj potrebi koji su željno iščekivali da započne podjela „paketa života“.

Humanitarna udruga „Rijeka ljubavi“ obradovala je najmlađu populaciju sa slatkišima koje su poneka dječica odmah s veseljem konzumirala. Vladalo je ozračje sreće i zadovoljstva među korisnicima obitelji u socijalnoj potrebi, radosni jer imaju danas osiguran ručak i našim lijepim Gradom širit će se miris gljiva .

„Paket života“ dijeli se od 10 do 14 sati svaki dan do 23. travnja 2018. odnosno dok zalihe traju. Od 24. do 30. travnja 2018. vozit će se starim, nemoćnim i bolesnim obiteljima u njihove domove.


 Stranica prilagođena ispisu