Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
ned 23. 09. 2018.
Osječki pješački...
Dječje kazalište...
Kino Urania [20....
CineStar Osijek ...
Gradski bazeni O...
pon 24. 09. 2018.
Osječki pješački...
Sjenjak: Koordin...
Kino Urania [20....
CineStar Osijek ...
Gradski bazeni O...
uto 25. 09. 2018.
Osječki pješački...
Mala vijećnica: ...
Kino Urania [20....
CineStar Osijek ...
Muzej likovnih u...
sri 26. 09. 2018.
Osječki pješački...
Obilježavanje Da...
Kino Urania [20....
CineStar Osijek ...
Državni arhiv u ...
čet 27. 09. 2018.
Osječki pješački...
Obilježavanje Da...
Edunova: Besplat...
SKD Stanko Vraz:...
Club Exit: "...
pet 28. 09. 2018.
Osječki pješački...
Andrijaševci: 7....
Meet Magento Hrv...
Dokkica: Radioni...
Club Exit: "...
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

U sklopu projekta Biti Bolji-Be Better u četvrtak, 12. travnja 2018., dolazi još jedan inspirativan gost u Tehničku školu i prirodoslovnu gimnaziju Ruđer Bošković Osijek i Srednju školu Valpovo.

Tema predavanja: „Biti menadžer“, prema sljedećem rasporedu:
- 10,40 do 11,30 posjeta Tehnička škola i prirodoslovna gimnazija Ruđer Bošković Osijek.
- 14,45 do 15,30 sati posjeta Srednjoj školi Valpovo.

TKO JE OGNJEN BAGATIN?
„Završio sam ekonomski fakultet u Zagrebu 2005. g. te uz to i MBA na Cotrugli Business School 2010., što je bila i kruna moga obrazovanja. Uz te formalne diplome, svake godine upišem barem jedan stručni program, npr. FBA iz informatičkog menadžmenta i poduzetništva na Ekonomskom fakultetu, Advanced Program in Business na Institutu za inovacije ili program Menadžer u zdravstvu te Menadžer prodaje na Experti u Zagrebu. Svakodnevno radim na sebi i svom osobnom i profesionalnom razvoju i pročitam/poslušam više od 50 stručnih knjiga na temu menadžmenta, prodaje, marketinga, vodstva, poduzetništva i ljudskih resursa te tu strast prema učenju nastojim prenijeti na sve naše zaposlenike.

Inače sam i konzultant za 15-ak klinika u Europi (od Češke do Bugarske) i Hrvatskoj u području estetske kirurgije, dermatologije i stomatologije. U poliklinici Bagatin sam od kraja 2008., a moji najveći uspjesi su što sam zajedno sa svojom braćom doveo firmu od 2 zaposlenika u 2008. godini do 75 zaposlenika koliko nas je trenutno. Također, od skromnog godišnjeg prometa od 220.000 kn došli smo do 25 milijuna kuna prometa u 2016. Sebe bih opisao kao vječitog optimista koji uvijek traži način kako naći pozitivna rješenja u svakoj prilici i neprilici.

Otac nas je naučio da radimo puno, da se kontinuirano obrazujemo i da pomažemo drugima. Od malena smo imali mentora koji je sa svojom energijom i pristupom prema nama, poznanicima i klijentima bio odličan primjer za ono što nas je čekalo.“

Trenutno Poliklinika zapošljava 75 zaposlenika te je prema Deloitte-u jedna od najbrže malih i srednjih rastućih ustanova u zdravstvu. Kao ravnatelj poliklinike potaknuo je razvoj korporativnog poduzetništva i projektnog managementa u medicinskom segmentu. Svojim širokim znanjem te razumijevanjem funkcioniranja privatnog zdravstvenog sustava potiče razvoj pozitivne korporacijske kulture i razvoja same poliklinike. Dugi niz godina uz profesionalno obrazovanje vodio je sportske momčadi i klubove kao trener, te u korporativnu kulturu uvijek teži unijeti timski duh, zajedništvo i ispravne vrijednosti.

Sportaš od malih nogu, svoj sportski duh unosi i u vlastiti posao. Njime nadahnjuje poslovni tim, kako u suradnji, tako i u pristupu prema poslu. Njegovo omiljeno pitanje je „Vodimo li?“, a njegovi zaposlenici dobro znaju što to znači: u stručnosti, znanju, profesionalnosti, uslužnosti i dobrobiti za pacijenta. Svoje suradnike, uvijek obraduje kada im kaže: „Zapamtite, mi smo tim – zajedno smo jači!“ Stranica prilagođena ispisu