Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
pet 21. 09. 2018.
Osječki pješački...
GISKO: "Uko...
Dječje kazalište...
HNK u Osijeku [1...
2. LABUS sajam n...
sub 22. 09. 2018.
Osječki pješački...
Kod vodenice: Ko...
Dječje kazalište...
HNK u Osijeku [1...
Zeko, Zriko i ja...
ned 23. 09. 2018.
Osječki pješački...
SD Gradski vrt: ...
Dječje kazalište...
Donji Miholjac: ...
Zeko, Zriko i ja...
pon 24. 09. 2018.
Osječki pješački...
Sjenjak: Koordin...
HUP Reg. ured Os...
GISKO: Informati...
HNK u Osijeku [2...
uto 25. 09. 2018.
Osječki pješački...
Muzej likovnih u...
Besplatan trenin...
HNK u Osijeku [2...
sri 26. 09. 2018.
Osječki pješački...
Dječje kazalište...
Besplatan trenin...
Dokkica: Odgojno...
HNK u Osijeku [2...
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Ovaj tjedan u clubu Oxygene:

Srijeda, 18. travnja 2018.
Josipa Gogić rođena je 20. rujna 1985. u Osijeku, gdje je završila osnovnu školu i gimnaziju. Diplomirala je 2008. godine na Ekonomskom fakultetu u Osijeku. Trenutno je zaposlena na Odjelu za kulturologiju Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku. Do sada je poeziju objavila u časopisima Zarez i Književna revija, u Zborniku Društva hrvatskih književnika te Osječkoj čitanci. Dobitnica je nagrade za najbolji pjesnički rukopis Male stvari na 26. Pjesničkim susretima u Drenovcima 2015. godine. Sa zbirkom pjesama Nacrtati usne osvojila je Hrvatsku književnu nagradu Grada Karlovca „Zdravko Pucak“ za 2015. godinu. Od 4. travnja 2016. članica je Društva hrvatskih književnika. U pripremi joj je treća zbirka poezije koja će izaći u izdanju nakladničke kuće Fraktura.

Ulaz je besplatan
Četvrtak, 19. travnja 2018.
Kompozitor i gitarista Goran Jurić okupio je ovaj sastav kako bi pokušao dati posvetu kompozitorima klasične glazbe XX. stoljeća (Béla Bartók, Igor Stravinsky, Olivier Messiaen…) kroz jazz. Ovo je spoj tradicije i modernog, analognog i digitalnog, stvarnog i nestvarnog, orkestra i tria. Polifoni oblici stavljeni u kontekst moderne harmonije, gipki ritmovi i plesni bitovi, improvizacija u kompozicijama klasične glazbe.

Sastav čine: Janko Novoselić (Bubanj), Goran Delač (Bass), Goran Jurić (Gitara), MacBook Pro
Početak: 21:00 sati
Ulaz: 20 kuna
Petak i subota, 20. i 21. travnja 2018.
Klub Oxygene u suradnji s Dub Delivery organizira vikend sound system kulture. Mini festival održat će se 20. i 21. svibnja u Klubu Oxygene, a za sve ljubitelje ovog sounda pripremili smo pravu poslasticu i u goste nam dolaze veterani dub zvuka Digitron Soundsystem i Kali Fat Dub! Osim odlične glazbe očekuje vas i bogat popratni program: uvod u sound system kulturu, radionice dub mixa, art n' culture izložbe, ital & vital filozofija.

Petak, 20. travnja 2018.
Kali Fat Dub je projekt producenta Haris Piltona i MC-a Chakka Svrake, a na regionalnu scenu donijeli su kako mnogi kažu točno ono što je nedostajalo. Opisuju se kao apokaliptični ciganski dub sa Balkanskom udarnom poezijom. Iza njeih je nekoliko albuma i nebrojeno mnogo live nastupa. Uz njih na naš stage dolaze i Rebel Sation, Levangz i Dub Delivery.

Subota, 21. travnja 2018.
Digitron soundsystem prvi je soundsystem bend na ovim prostorima. Djeluju od 2007., a čine ih članovi još dva hrvatska dub benda. Najbliži su UK dub zvuku, a u svoj izričaj uključuju nekoliko glazbenih stilova – od elektronske do „organske“. Aktivno djeluju u jedinom našem alternativnom kulturnom centru gdje redovno organiziraju tematske večeri, a do sada ste ih mogli vidjeti live na mnogim europskim festivalima kao i u mnogim, poznatim noćnim kubovima. Uz to sve, stignu imati i svoj label! Uz njiih uživate i uz Low Frequency!

UPAD:
70 kuna (pretprodaja, oba dana)
40 kuna (petak, na ulazu)
50 kuna (subota, na ulazu)
 Stranica prilagođena ispisu