Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
sri 19. 09. 2018.
Osječki pješački...
CineStar Osijek ...
Kino Urania [13....
GISKO: "Uko...
Dječje kazalište...
čet 20. 09. 2018.
Osječki pješački...
2. LABUS sajam n...
Humanitarna udru...
GISKO: "Uko...
Dječje kazalište...
pet 21. 09. 2018.
Osječki pješački...
2. LABUS sajam n...
Panona fest [2018.]
GISKO: "Uko...
Dječje kazalište...
sub 22. 09. 2018.
Osječki pješački...
Kod vodenice: Ko...
Panona fest [2018.]
3. Baranjski Fer...
Dječje kazalište...
ned 23. 09. 2018.
Osječki pješački...
Donji Miholjac: ...
Mall Osijek: Ruj...
Dječje kazalište...
pon 24. 09. 2018.
Osječki pješački...
HUP Reg. ured Os...
GISKO: Informati...
Predstavljen Tje...
GISKO: Serija bi...
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

7. i 8. travnja 2018. godine od 9:00 do 19:00 sati u Centru osobne moći u dvorani Yoga home, održat će se radionica "Partnerski odnosi".

Zanima li vas:
Kako funkcionira vaš partneski odnos?
Kako biramo partnera?
Zašto se ponavljaju iste stvari u partnerskom odnosu/odnosima?
Zašto su svi muškarci/žene iste?
Zašto me partner/ica ne čuje?
Zašto ne mogu biti u partnerskom odnosu?
Zašto se stalno svađamo oko sitnica?
Zašto je seks nezadovoljavajući?
Zašto se osjećam kriva/a naspram partnera?
I mnoga druga pitanja....

Tijekom zadnjih stoljeće i pol uveliko se promijenilo okružje, uvjeti i pravila po kojima živimo. Sve to je utjecalo i na stvaranje i održavanje partneskih odnosa. Sami partnerski odnosi se mijenjaju sporije negoli okoliš i uvjeti kojima su okruženi. Danas je postalo uobičajeno nešto, što je prošloj generaciji bilo „nemoguća misija“ i ne bi im ni palo na pamet. Promjene su toliko brze da novi naraštaj često ne može dobiti podršku i razumijevanje starijeg naraštaja, ne zato što im ne žele pomoći,nego zato što nemaju iskustvo s takvi situacijama.

Jednostavno, evolucija i revolucija u partnerskim odnosima je promijenila partnerske odnose i dala im novu dimenziju. Ideja je da bi takvi, „evoluirani“ partnerski odnosi, treba donijeti više užitka, sigurnosti, zadovoljstva i sl. partnerima koji u njima sudjeluju, no to na žalost nije uvijek tako. Baš zbog činjenice da je puno toga novoga u, i oko partnerskih odnos, povećale su se i mogućnosti za povređivanje, nezadovoljstvo, frustraciju i bol. To ne znači da su promjene koje su došle nužno loše, nego da se mi ne znamo nositi sa novim situacijama u partnerskim odnosima. To je kao da pokušate voziti novi hibridni niski automobil na cesti namijenjenoj vozilima koja su vukli konji. U takvoj situaciji je normalno da će doći do određenih problema. To ne znači da je sve u ranijem obliku partnerskih veza bilo loše, i isto tako, ne znači da je sve novo, po automatizmu, i bolje. Živeći u evoluiranoj verziji parterskih odnosa, a koristeći stara iskustva i pravila, u konstantnom smo sukobu zbog novonastalih situacija, starih stereotipa, rodnih uloga, društvenih normi i drugih utjecaja koji su neminovno prisutni u nama i okruženju oko nas, a koji definiraju partnerski odnos.

Radionica je namijenjena lakšem boravku u prostoru partnerskih odnosa, kako za osobe u vezi tako i za samce.

Radionica se sastoji od teorijskog i praktičnog dijela koji su međusobno isprepleteni. Kroz teorijski dio dobiti će te informacije, a kroz praktični dio iskustvo kroz različite vježbe i zadatke. Radionica se temelji na osobnom iskustvu i edukaciji voditelja, te na radovima poznatih istraživača, teoretičara i praktičara, na različiti poljima kao što su: W.Raich, A. Lowen – tjelesno orijentirana psihoterapija, H.Handrix – imago terapija, S.Freud, C.G.Yung - psihoanaliza, R.J.Sternberg – kognitivna psihologija, B.A.Brenann – energetski aspekt, Pathwork, Osho, P.A.Kezele – duhovni aspekt , te mnogi drugi autori.
Voditelji: Siniša Radetić i Gorana Radetić,

Vrijeme radnje: subota i nedjelja od 9 do 19 sati s pauzom za ručak od 13:00 do 14:30
Cijena radionice: 650,00kn, za studente, osobe iz istog kućanstva i osobe iz drugih gradova cijena je 550,00kn. Kotizacija je 150,00kn i ulazi u cijenu radionice.
Prijave za radionicu su obavezne, i to na: sinisa.radetic[at]gmail[dot]com

Za sva dodatna pitanja i informacije slobodno se obratite voditeljima na
091/5183-897 – Siniša Radetić ili 098/1726-198 – Gorana Radetić

Obavijest za polaznike radionice. Molim vas da sa sobom ponesete veliku bilježnicu i olovku. Odjeća treba biti ugodna i udobna te da dopušta nesmetanu slobodu u pokretanju tijela. Obuća, dovoljne su papuče, a možete biti i bosi ili u čarapama. Pod je drven i topal. Osobe koje dolaze iz drugih gradova slobodno mogu prenoćiti u dvorani. Sa sobom trebaju ponijeti vreću za spavanje (dvorana ima toalet, nema tuš).

 Stranica prilagođena ispisu