Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
uto 22. 01. 2019.
Crveni križ Osij...
Kino Urania [17....
CineStar Osijek ...
Ilok: Vinkovo u ...
Centar za djecu ...
sri 23. 01. 2019.
Crveni križ Osij...
Kino Urania [17....
CineStar Osijek ...
Glazbena škola F...
Centar za djecu ...
čet 24. 01. 2019.
Crveni križ Osij...
Ekonomski fakult...
Arheološki muzej...
Kino Urania [24....
Centar za djecu ...
pet 25. 01. 2019.
Crveni križ Osij...
GISKO: Radionica...
Filozofski fakul...
Kino Urania [24....
Centar za djecu ...
sub 26. 01. 2019.
Algebra: Probna ...
Dječje kazalište...
Kino Urania [24....
ned 27. 01. 2019.
Kino Urania [24....
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

U Osijeku se od 25. do 27. svibnja 2018., održavaju peti po redu PMIDayz, regionalna konferencija voditelja projekata.

Događaj organiziraju udruga PMI® Hrvatska i Fakultet elektrotehnike, računarstva i informacijskih tehnologija Osijek.

PMIDayz jedna je od tri poslovne konferencije u Hrvatskoj koje u svom sadržaju sustavno pokrivaju teme iz upravljanja projektima. Cilj je popularizirati tu tematiku kako bi šira publika shvatila važnost upravljanja projektima. U životu, kao i u profesionalnoj karijeri, postoji čitav niz projekata s kojima se susrećemo. Konferencija omogućava svakom sudioniku da kroz jedno od brojnih stručnih predavanja pronađe nešto što će mu konkretno pomoći u budućnosti.

Kroz tematska predavanja renomiranih predavača zaintersirani će moći saznati više o pojedinim temama vezanim uz upravljanje projektima. Konferencija promiče struku voditelja projekata i pokušava osvijestiti ideju kako je u svakom projektu potrebno primijeniti niz tehnika i procesa koji će osigurati učinkovito izvođenje pojedinih aktivnosti u okvirima planiranog budžeta, rokova, kvalitete i opsega.

Konferencija započinje petak, 25. svibnja s dva predkonferencijska treninga. Saša Tenodi, jedan od 30 svjetskih customer experience profesionalaca, održat će trening pod nazivom "Strategije utjecajnosti (ili tko te vesla u komunikaciji)". Kroz predavanja i niz praktičnih vježbi sudionici će raditi na na osnaživanju svog komunikacijskog okvira. Osobni komunikacijski okvir određuje uspjeh u komunikaciji, a posljedično i u svim aspektima privatnog i poslovnog života. Koristite agilni pristup ili možda želite početi s agilnim vođenjem projekata, a niste sigurni kako prikupiti zahtjeve i upravljati njima te ih pretvoriti ih u izvediv projekt? Pretkonferencijski trening "Agilna estimacija i planiranje", kojeg će održati Željko Trogrlić i Stanislav Strešnjak, dat će odgovor na pitanje - kako koristiti agilni pristup, kako započeti s agilnim vođenjem projekata, kako prikupiti zahtjeve i upravljati njima, te ih pretvoriti u izvediv projekt.

Tema ovogodišnje konferencije je "Projekte mijenja svijet" i vezana je uz upravljanje projektima i promjenama u opsegu i vremenu izvođenja te ciljevima. Kroz niz predavanja iz područja psihologije, soft skills i prezentacije dobrih primjera iz projektnog menadžmenta u različitim poslovnim okruženjima i primjenama, sudionici će biti u prilici steći znanja vezana poslovne izazove.

U nedjelju, 27. svibnja, održat će se Postkonferencija – Open Air Workshop. Riječ je o tradicionalnom druženju u neformalnoj atmosferi uz gastronomske specijalitete Slavonije i Baranje. Stranica prilagođena ispisu