Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
pet 16. 11. 2018.
9. Dani austrijs...
HNK u Osijeku [1...
K.U.C. Bolero: P...
Jesenski redovit...
Mall Osijek: Fit...
sub 17. 11. 2018.
"Hodanjem d...
HNK u Osijeku [1...
K.U.C. Bolero: P...
1. Simpozij udru...
Humanitarna udru...
ned 18. 11. 2018.
Mall Osijek: Stu...
HNK u Osijeku [1...
K.U.C. Bolero: P...
pon 19. 11. 2018.
ISKRA waldorfska...
Đakovo: Konjička...
K.U.C. Bolero: P...
Dani tehničke is...
Vikarijat Osijek...
uto 20. 11. 2018.
ISKRA waldorfska...
HNK u Osijeku: O...
K.U.C. Bolero: P...
Dani tehničke is...
GISKO: Javni gov...
sri 21. 11. 2018.
ISKRA waldorfska...
Fakultet agrobio...
K.U.C. Bolero: P...
Dani tehničke is...
Ekonomski fakult...
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Dan sigurnijeg interneta (Safer Internet Day – SID) obilježava se diljem svijeta svake godine, drugog utorka u veljači. Cilj je što sigurnije i odgovornije koristiti internet (računala i mobitele), osobito među djecom i mladima u svijetu.

Policijska uprava osječko-baranjska, Centar za nestalu i zlostavljanu djecu (CNZD) Osijek i nekoliko osječkih osnovnih škola te Osnovna škola Zmajevac obilježavaju Dan sigurnijeg interneta pod sloganom „Učinimo internet boljim zajedno!

Cilj ove aktivnosti je upozoriti na opasnosti koje mogu proizaći prilikom korištenja interneta, na kulturu komunikacije i ponašanja, te sigurnosne i zaštitne programe.

Aktivnosti obilježavanja Dana sigurnijeg interneta se održavaju u razdoblju od 5. do 9. veljače 2018. u Osnovnoj školi „Tin Ujević“ Osijek, Osnovnoj školi „Franjo Krežma“ Osijek, Osnovnoj školi „Svete Ane“ Osijek, Osnovnoj školi Zmajevac te Područnoj školi Novi Bezdan.

U nadi za prepoznavanjem potrebe za dodatnim edukacijama, stjecanjem dodatnih vještina i znanja i upozoravanjem na probleme zlouporabe i mogućih rizika korištenja interneta i društvenih mreža, djeca, roditelji, učitelji sudjelovat će na edukativnom programu: radionicama Web detektivi, savjetovanju Sigurnije korištenje interneta, kvizu Sigurnije korištenje interneta i brojnim drugim aktivnostima. Stranica prilagođena ispisu