Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
sri 17. 01. 2018.
Gastro show u ZO...
Kino Urania [11....
CineStar Osijek ...
Barcelona pub: S...
Plesni Studio Il...
čet 18. 01. 2018.
Gastro show u ZO...
Info-centar za m...
Tera Tehnopolis:...
Barcelona pub: S...
Plesni Studio Il...
pet 19. 01. 2018.
Gastro show u ZO...
FERIT: Predavanj...
Čepin: Čepinsko ...
Vinska mušica: A...
Plesni Studio Il...
sub 20. 01. 2018.
Gastro show u ZO...
PD Zanatlija: Pr...
11. Hrvatski Dan...
Ekonomski fakult...
Dječje kazalište...
ned 21. 01. 2018.
Gastro show u ZO...
Dječje kazalište...
Mall Osijek: Sij...
Dječje kazalište...
pon 22. 01. 2018.
Gastro show u ZO...
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

PRONI Centar za socijalno podučavanje / Regionalni info-centar za mlade Osijek, u suradnji sa Udrugom žena oboljelih i liječenih od karcinoma jajnika JA KA iz Osijeka, organiziraju Edukativnu radionicu o karcinomu jajnika, koja će se održati 23. listopada 2017. u 18 sati u Osijeku, u prostoru Info-centra, Kralja Zvonimira 15.

Karcinom jajnika je bolest koja se događa i bolest koja se može dogoditi svakoj ženi. Važno je poznavati osnovne činjenice, kako bismo se znali odgovorno ponašati i zaštititi vlastito zdravlje.

Kroz ovu i slične radionice Udruga JA KA želi ohrabriti žene u brizi za genitalno zdravlje. Cilj im je naglasiti važnost razgovora žena s ginekolozima, liječnicima obiteljske medicine i "osvijetliti" jajnike, važne organe za žensko zdravlje, o kojima se rijetko priča, a oboljenja se teško otkrivaju.

U ovoj radionici će se na opušten i prijateljski način razgovarati s ženama o ovim, još uvijek tabu temama, s ciljem uklanjanja osobnih predrasuda i strahova,ali i pomoći članovima obitelji da se s bolešću lakše nose.

Radionicu će voditi Veselinka Kastratović, predsjednica Udruge JA KA i dr. med. Josipa Flam, onkologinja KBC Osijeka, a kroz sat i pol moći ćete saznati više o samom oboljenju, simptomima bolesti, metodama liječenja, mogućim problemima... Nakon toga slijedi razgovor, postavljanje pitanja i traženje pojašnjenja. Govorit će se i o važnosti pravovremenih pregleda te psihološkoj potpori oboljelim ženama i njihovim obiteljima. Stranica prilagođena ispisu