Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
ned 23. 09. 2018.
Osječki pješački...
Dječje kazalište...
Kino Urania [20....
CineStar Osijek ...
Gradski bazeni O...
pon 24. 09. 2018.
Osječki pješački...
Sjenjak: Koordin...
Kino Urania [20....
CineStar Osijek ...
Gradski bazeni O...
uto 25. 09. 2018.
Osječki pješački...
Mala vijećnica: ...
Kino Urania [20....
CineStar Osijek ...
Muzej likovnih u...
sri 26. 09. 2018.
Osječki pješački...
Obilježavanje Da...
Kino Urania [20....
CineStar Osijek ...
Državni arhiv u ...
čet 27. 09. 2018.
Osječki pješački...
Obilježavanje Da...
Edunova: Besplat...
SKD Stanko Vraz:...
Club Exit: "...
pet 28. 09. 2018.
Osječki pješački...
Andrijaševci: 7....
Meet Magento Hrv...
Vinske ceste Sla...
Club Exit: "...
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Međunarodni dan borbe protiv siromaštva 17. listopada 2017 humanitarna udruga Rijeka ljubavi obilježit će zajedno sa svojim korisnicima podjelom 1000 paketa života.

Siromaštvo, koje se definira kao nedostatak osnovnih uvjeta za život i osnovne ljudske potrebe, poput hrane, pića i doma, globalni je problem današnjice. Ovaj problem prisutan je i u našem gradu, kod našeg prvog susjeda, prijatelja, obitelji.

U Hrvatskoj, prema nekim podacima, ispod statističke granice siromaštva, živi petina građana. Jedan dan u godini malo je za posvetiti siromašnima širom svijeta. A što je sa svim ostalim danima, mjesecima?

Možda svim siromašnima treba čestitati, odati priznanje da uopće uspijevaju živjeti i preživjeti u takvom svijetu u kojemu su najčešće svedeni na brojke u statistici.

Na nama je samo da jedni drugima dovoljno pomognemo onoliko koliko možemo, da djelujemo u svojem gradu, svojoj zajednici.

Donaciju paketa su omogućili anonimni donatori, naši sugrađani, tvrtke, udruge. Stižu nam donacije u manjim količinama, ali humanitarna udruga Rijeka ljubavi daje sve od sebe kako bi mogli mjesečno barem minimalno udovoljiti životne potrebe našim korisnicima. Jedan paket ide svima jednako bez obzira na broj članova obitelji, jer nismo u mogućnosti osigurati veće količine.

Na veliku radost naš izuzetno dragi donator Dukat mliječna industrija Zagreb koji nas nikada ne zaboravlja opet pokazuje svoje veliko i toplo srce, te želi obradovati najmlađe korisnike obitelji u socijalnoj potrebi, našu dječicu sa slatkim desertom koji obožava i starija populacija povodom Međunarodnog dana siromaštva. Pozivamo majke da svakako povedu svoju dječicu.

Stoga pozivamo sve dobročinitelje da se povežu u humanitarni lanac za donaciju hrane, da nitko u našem lijepom gradu ne ostane gladan.

U svom skromnom ambijentu humanitarna udruga „Rijeka ljubavi“ , na adresi J.J. Strossmayera 68 koja je mnogima poznata kao utočište, 17.10. 2017. godine obilježit će Svjetski dan siromaštva te poziva svoje korisnike na podjelu paketa čija vrijednost je oko 220,00 kn po paketu. U sklopu svakog paketa dobit će i jednu kašetu jabuka.

Podjela paketa slijedi:
Utorak, 17. listopada 2017.
od 10-14 sati - 1000 paketa - do kraja mjeseca bez obzira na socijalnu iskaznicu osobnu iskaznicu i abecedu, odnosno dijelit će se dok zalihe traju. Molimo naše korisnike da ponesu OIB. Stranica prilagođena ispisu