Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
ned 21. 01. 2018.
Gastro show u ZO...
CineStar Osijek ...
Kino Urania [18....
Drugi krug sezon...
Dječje kazalište...
pon 22. 01. 2018.
Gastro show u ZO...
CineStar Osijek ...
Kino Urania [18....
HNK u Osijeku [2...
Edukacija "...
uto 23. 01. 2018.
Gastro show u ZO...
CineStar Osijek ...
Kino Urania [18....
HNK u Osijeku [2...
Edukacija "...
sri 24. 01. 2018.
Gastro show u ZO...
CineStar Osijek ...
Kino Urania [18....
HNK u Osijeku [2...
Edukacija "...
čet 25. 01. 2018.
Gastro show u ZO...
FERIT: Predstavl...
KLUB 60+: Edukat...
HNK u Osijeku [2...
Edukacija "...
pet 26. 01. 2018.
Gastro show u ZO...
Centar osobne mo...
Noć muzeja [2018.]
HNK u Osijeku [2...
Edukacija "...
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

U nedjelju, 15. listopada 2017. godine u SD Gradski vrt održat će se humanitarni event za malog talentiranog Tonia koji je dobio priliku da trenira za klubu Real Madrid.

Svaki grad, da bi imao srce, mora imati svoje legende!

Naš grad ima veliko srce i brojne legende koje su ga obilježile.

Legende u sportskom, kulturnom, glazbenom, političkom, boemskom smislu… !
Znate ono, kada uz neku riječ, vežete točno ime … Tako nas puno, u gradu na Dravi, uz riječ aerobik, vežemo ime Kristinka!

Svaka od tih legendi doprinijela je razvoju ovoga grada u sferi svoga djelovanja, osobito tako da je bila ili da je, eliksir života, poticaj mladim generacijama, pokretačka snaga…

MI svoje legende volimo, uvažavamo i poštujemo. Zato, između ostalog, naš grad ima srce, toliko veliko i toliko široko da ga svaki namjerni i nenamjerni prolaznik osjeti i teško zaboravi.

O Kristinki Vam ne moram puno govoriti, od mladih dana je u sportu…., od bezbroj istrčanih maratona, nebrojenih aerobik sati do dijeljenja znanja, svima onima koji su ga željni usvojiti!

Kristinka je cijenjena i uvažena kako od vježbača, tako i od struke, što joj je vjerojatno i najveće priznanje.

Ona je također, majka, samohrana majka mladog, sposobnog i nadasve talentiranog igrača nogometa i vjerujem, zapravo sigurna sam, da joj je to najvažniji i najdragocjeniji posao od svih.

E taj mladi, talentirani nogometaš, izabran je iz mnoštva koji su bili ovoga ljeta u nogometnom kampu Real Madrida i dobio priliku otputovati i trenirati u samom klubu Real Madrid.

E sada… tu bajka polako prestaje biti bajka i pretvara se u malo žešću tragikomediju, koju smo mi, njeni vježbaći, učenici, kolege i prijatelji, odlučili pretvoriti ponovno u bajku i to najljepšu od svih!

Kamp za malog Tonija i njegovu pratnju (a znamo tko je njegova pratnja, jer ona je Toniju jedina pratnja kroz cijeli njegov život), košta 2500 eura, ni manje ni više.
Značajan iznos i za one malo imućnije u ovome gradu, pa smo tako odlučili organizirati aerobik event s tombolom, da bi ih malo pogurali i bajku opet obojili u radosne boje.

Ja to ne bi nazvala humanitarnim eventom, jer on to nije, ne bi to nazvala niti pomoći, jer ni to nije… sigurna sam da bi Kristinka nabavila novce na bilo koji mogući način! Ja bi to nazvala zahvalom za sve što nam je dala i za sve što će nam dati….!
Zato Vas molim i pozivam da u što većem broju, čistog, otvorenog srca, dođete i svojim prisustvom podržite ovaj event.

Da cijelo vrijeme budete nasmijani i vedri, nabrijani na puno, puno odličnih treninga - trenera, ljudi, kolega, koje ćete jednoga dana i vi možda nazivati svojim legendama!

Za Osijek, za srce, za legende, za Tonija…. ZA NAS!
 Stranica prilagođena ispisu