Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
čet 18. 01. 2018.
Gastro show u ZO...
Barcelona pub: S...
Plesni Studio Il...
HNK u Osijeku [1...
AIESEC Osijek: W...
pet 19. 01. 2018.
Gastro show u ZO...
FERIT: Predavanj...
Plesni Studio Il...
HNK u Osijeku [1...
AIESEC Osijek: W...
sub 20. 01. 2018.
Gastro show u ZO...
PD Zanatlija: Pr...
11. Hrvatski Dan...
HNK u Osijeku [1...
Ekonomski fakult...
ned 21. 01. 2018.
Gastro show u ZO...
Dječje kazalište...
Mall Osijek: Sij...
pon 22. 01. 2018.
Gastro show u ZO...
Edukacija "...
uto 23. 01. 2018.
Gastro show u ZO...
Edukacija "...
Humanitarna udru...
Dječje kazalište...
Glazbena škola F...
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Osječki Zumbići već 28 godina glazbeno obrazuju i odgajaju brojne generacije osječkih pjevača, stoga i ove godine pozivaju na audiciju za prijam novih članova!

Audicija će se održati u dva termina u petak, 1. rujna od 17 sati te u subotu, 2. rujna 2017., od 10 sati u prostorijama GRM Polifonija na adresi: Trg baruna F. Trenka 3, Osijek.

Audicija je otvorena za djecu starosne dobi od 4,5 do 10 godina, a pristupnici trebaju pripremiti dvije dječje pjesme.

Zbor danas okuplja oko 100 djece predškolske i školske dobi od 5 do 12 godina. Repertoar zbora je izrazito bogat s osobitim naglaskom na dječju umjetničku pjesmu hrvatskih i inozemnih skladatelja. Djeca su podijeljena u tri pjevačke skupine ovisno o dobi i glazbenim mogućnostima.

Zborom rukovodi tim glazbenih stručnjaka koji je svojim dosadašnjim natprosječno kvalitetnim radom doprinio sadašnjem ugledu zbora; voditeljice zborova: Majda Milinović, Anja Papa i Martina Proleta, korepetitor: Zvonimir Glibušić. Umjetnička voditeljica: Antoaneta Radočaj – Jerković, organizacijski voditelj: Davor Dedić.

Zbor je tijekom svoga rada primio više vrijednih nagrada, snimio audio materijale i sudjelovao u nekim od predstava Opere HNK-a Osijek. Zbor je ostvario niz uspješnih koncerata diljem Hrvatske i u inozemstvu.

Želite li da se vaše dijete raduje glazbi i odrasta u poticajnom i kreativnom okruženju uz pjesmu, glumu i ples, Osječki su zumbići pravi odabir za djetinjstvo koje se pamti! Stranica prilagođena ispisu