Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
sub 24. 03. 2018.
Dječje kazalište...
HNK u Osijeku [1...
Club Oxygene: Vi...
Humanitarna udru...
Udruga KultAkt: ...
ned 25. 03. 2018.
Dječje kazalište...
3. Međunarodni p...
SD Gradski vrt: ...
Humanitarna udru...
Udruga KultAkt: ...
pon 26. 03. 2018.
GČ Gornji grad: ...
AIESEC Osijek: U...
HNK u Osijeku [2...
Humanitarna udru...
Udruga KultAkt: ...
uto 27. 03. 2018.
Građevinski faku...
AIESEC Osijek: U...
HNK u Osijeku [2...
Humanitarna udru...
Udruga KultAkt: ...
sri 28. 03. 2018.
Đakovo: Uskrs na...
AIESEC Osijek: U...
HNK u Osijeku [2...
Humanitarna udru...
Udruga KultAkt: ...
čet 29. 03. 2018.
Najveće uskrsno ...
AIESEC Osijek: U...
HNK u Osijeku [2...
Humanitarna udru...
FFOS: Predavanje...
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Godišnja produkcija Dramskog studija za srednjoškolce pod nazivom „LJUB…AV-AV“ održat će se u srijedu, 31. svibnja 2017. s početkom u 19,30 sati. Voditeljica Areta Ćurković ove je sezone sa svojim polaznicima pripremila predstavu koja se bavi ljubavlju u mnogim oblicima. Za režiju, izbor glazbe kostima i uređenje scene bila je zadužena Areta Ćurković, za umjetničko oslikavanje dijelova scenografije Domagoj Pintarić, Rea Čondrić, Mihael Čevizović, Ivana Vukićević i Areta Ćurković, dok oblikovanje rasvjete potpisuje Igor Elek.

Ukratko:
Malo je o kojoj drugoj temi više pisano i rečeno kao o ljubavi. Ipak, svatko pod ljubavlju podrazumijeva nešto drugo. Ljubav je mnogima postala istrošena riječ, neki skeptici postali su čak „alergični“ na ovu riječ, a neki ju žele živjeti bez obzira koliko bili povrijeđeni, odbačeni, neshvaćeni...samo jednostavno žive ljubav kad je lijepo, ali i kad je teško. Ljubav je čežnja, ali se ne mora ispunjavati time da budemo bezuvjetno ljubljeni, nego da smo mi ljubav. Zvuči apstraktno, ali probajte, prepustite se. Mi često kroz glumu i dramski odgoj razgovaramo o ljubavi, njegujemo ju, pokušavamo ju prenijeti, podijeliti. Zapravo, toliko je jednostavna, a opet kompleksna. No, kako god ljubav me ispunjava i zato ju živim. Živimo ju i mi na dramskoj. Ove godine smo se podijelili jer nam je izuzetno teško napraviti predstavu s nas tridesetak na sceni. No, kako god svi smo se s puno ljubavi bavili ljubavlju. Ima različitih vrsta ljubavi i različitih načina kako se opredjeljuje za ljubav kroz razne životne trenutke i događanja. Mi svaku ljubav poštujemo. Svakoj se radujemo. Svaku prihvaćamo. U prvom dijelu naše produkcije bavimo se više ljubavlju između nas samih, naših raznih karaktera i osjećaja, a dok se druga skupina posvetila ljubavi prema životinjama, konkretnije psima. Na to nas je potakla naša predsjednica Kazališnog vijeća i volonterka osječkog Azila Ivana Sudić te nas povezala sa Ivanom Crnojom, predsjednicom Udruge Pobjede od koje smo naučili o toj bezuvjetnoj ljubavi prema životinjama, psima. Zahvalni smo za ovaj proces jer nas potiče na razmišljanje kako i koliko možemo biti bolji, živjeti ljubav. Ja pokušavam biti ljubav, ja sam ljubav. A ti? Ako želiš, možeš biti! (Areta Ćurković)

U PRVOM DIJELU PRODUKCIJE ZA VAS GLUME:
Lorena Ilić, Martina Ivanović, Helena Hržica, David Đorđijevski, Lucija Rešetar, Filip Čizmadija, Rea Čondrić, Filip Sentkiralji, Ivona Banjeglav, Rebeka Gotal, Anamarija Lagator, Helena Vlaškovac, Itienne Ana Njari, Tomislav Plaščak, Jan Dukić, Lucija Marek i Matko Jukić

U DRUGOM DIJELU PRODUKCIJE ZA VAS GLUME:
Lea Vrbanić, Niko Anić, David Uranjek, Franko Cebić, Mia Marković, Karla Grbešić, Mihael Čevizović, Domagoj Pintarić, Renato Ivešić, Petra Prološčić, David Dodik i Lora Kovač.

Pokrovitelj Dramskog studija za srednjoškolce je tvrtka Karolina! Ulaznice po cijeni od 10 kuna možete kupiti na blagajni kazališta od 8 do 15 sati i sat uoči premijerne izvedbe.

 Stranica prilagođena ispisu
Malo korišten, karakte...
Bordoska doga, zenka. ...
Rastavljena, vrlo njeg...
Na prodaju 11 umatičen...

Moj profil

Korisničko ime:
Lozinka:


Zaboravljena lozinka
Novi korisnik!

Posjetitelji

Ukupno online:68

Registrirani online (): Nitko