Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
pet 25. 05. 2018.
Cirkus Safari na...
Raspored ispiran...
HNK u Osijeku [2...
Hrvatska volonti...
Dječje kazalište...
sub 26. 05. 2018.
Cirkus Safari na...
Jug II: Obilježa...
HNK u Osijeku [2...
Hrvatska volonti...
Dječje kazalište...
ned 27. 05. 2018.
Cirkus Safari na...
Jug II: Obilježa...
Povratak otpisan...
Belišće: Komedij...
Dječje kazalište...
pon 28. 05. 2018.
HUP Reg. ured Os...
Jug II: Obilježa...
Proslava Dana Sv...
HNK u Osijeku [2...
Fakultet za odgo...
uto 29. 05. 2018.
FERIT Osijek: Ot...
Jug II: Obilježa...
Proslava Dana Sv...
HNK u Osijeku [2...
Fakultet za odgo...
sri 30. 05. 2018.
Dječje kazalište...
Jug II: Obilježa...
19. Pannonian Ch...
HNK u Osijeku [2...
Fakultet za odgo...
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Studio OSCEO Dalal poziva sve vesele djevojčice od 5 godina pa nadalje da se priduže dječjim treninzima trbušnog plesa! & Zumba fitnessa!!

KADA: petak 13. siječnja 2017. od 19-21h
GDJE: Studio OSCEO Dalal, Cvjetkova 38, Donji grad Osijek

Treninzi se održavaju jednom tjedno kroz 2 školska sata i pauzu. Od 19-20:45h. U sklopu treninga uči se plesati trbušni ples, te djevojčice za zagrijavanje vježbaju prilagođene Zumba fitness koreografije, a na zadnjem dijelu sata rade vježbanje i istezanje na strunjačama. Potrebno je odjenuti se udobno: tajice/trenerka, te ponijeti obuću za dvoranu/plesne papučice. Ukoliko imate maramu s dukatima za trbušni ples, ponesite ju. Ako je nemate, a želite ju, možete ju nabaviti u studiu OSCEO Dalal.

Trbušni ples za djevojčice je koristan zbog izgradnje osobnosti kroz samopouzdanje, te otkrivanje nove vještine, pa i talenta. Osim toga, pogodan je i za fizički razvoj, te učenje pravilnog držanja tijela. Kroz sate plesa djevojčice se druže i stvaraju nova prijateljstva, dok pri tome uče o radu u grupi i međusobnom poštivanju. Stečeno znanje primjenjuju na nastupim prijateljskih udruga, te gradskim događanja. Na kraju školske godine (lipanj 2017.) primaju diplomu na Orijentalnoj večeri kao simboliku pohađanja škole i priznanje za uspjeh i trud.

Prvi sat je besplatan za one koji dolaze 1. puta!

Mjesečna članarina iznosi 120 kn ili 30 kn po satu. Popust je moguće ostvariti za osobe iz istog kućanstva(sestre, ukoliko majka pohađa treninge za odrasle). Za sve ostalo roditelji mogu kontaktirati instruktoricu Miu nat: 099 575 95 85.

Treninge vodi Mia Varešanović Nemet, jedina instruktorica trbušnog plesa u Osijeku koja treninge vodi već više od 9 godina.

Evo nekoliko razloga zašto biste trebali dovesti svoju djevojčicu na sate plesa u studio OSCEO Dalal:

1. TJELESNA AKTIVNOST: Za dijete u ovim godinama bitna je tjelesna aktivnost koja će djelovati na daljnje oblikovanje tijela i pravilno držanje. Plešući Vasa djevojčica će imati uspravno držanje tijela, te će uz tjelesnu aktivnost oblikovati svoje tijelo.

2. EDUKACIJA I ZABAVA: Svakom djetetu je edukaciju najbolje pružiti uz zabavu. Mi to upravo tako radimo. Vaše dijete će uz tjelesnu aktivnost koja će za nju biti poprilično zanimljiva primati spektar informacija koje će nadasve poticati daljne sazrijevanje.

3. KOMUNIKACIJA: Prije svega, ovdje smo da bi razvile komunikaciju i druženje. Osim Vaše male princeze, ovdje će se naći još mnogo malih princeza s kojima će ona razvijati svoje komunikacijske sposobnosti, a pritome se i naučiti o radu u grupi.

4. REZULTATI: Drago će nam biti pokazati kako smo prenijeli znanje na Vašu djevojčicu. Djeci u ovim godinama je jako bitno dokazivanje, te će ona nastupima u javnosti podići svoje samopouzdanje, a u Vama stvoriti veliki ponos na njezin uspjeh!

5. SRETNA RASPLESANA DJEVOJČICA: Dopustite svojoj djevojčici da se pronađe u duhu plesa, te dane svoga djetinjstva provodi u prekrasnom hobiju koji je odličan odraz za pronalaženje samoga sebe. Trbušni ples je ples pun emocija koje će prolaziti kroz njezin život, tako da će i sam ples postati dio njezina života.

Ovo su samo neki od razloga zbog čega biste Vasu djevojčicu trebali upisati na sate trbušnog plesa!

Sve djevojčice su više nego dobrodošle u studio OSCEO Dalal gdje se otkrivaju novi talenti i grade lijepe uspomene!!! Stranica prilagođena ispisu