Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
čet 21. 06. 2018.
Belišće: Mali gr...
Ljetni sportski ...
Raspored ispiran...
Vaterpolo klub M...
Ljeto s Franom [...
pet 22. 06. 2018.
Belišće: Mali gr...
Ljetni sportski ...
Raspored ispiran...
Vaterpolo klub M...
Ljeto s Franom [...
sub 23. 06. 2018.
Belišće: Mali gr...
KBC Osijek: Dobr...
Bilje: Piknik ko...
Samatovci: Ljetn...
Ljeto s Franom [...
ned 24. 06. 2018.
Belišće: Mali gr...
Anica, Danica i ...
Plesni Studio Wi...
Samatovci: Ljetn...
Ljeto s Franom [...
pon 25. 06. 2018.
Belišće: Mali gr...
HNK u Osijeku [2...
Aiesec Osijek: P...
Ljeto s Franom [...
uto 26. 06. 2018.
Belišće: Mali gr...
HNK u Osijeku [2...
IC Mall Osijek: ...
Glazbena škola F...
Ljeto s Franom [...
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

[07.05.2016.] Danom Europe koji se održava 9. svibnja svake godine slavi se mir i jedinstvo u Europi. Tako su i ove godine Ekonomski i Pravni fakulteti u Osijeku odlučili obilježiti Dan Europe.

Europski EFOS tjedan će se i ove godine održati od ponedjeljka, 9. svibnja s početkom u 10:30 sati, a cilj projekta je približavanje europskih zbivanja i stvarnosti mladima. Odnosno, ove godine će studenti koji su organizirali i realizirali prošlogodišnji Europski EFOS tjedan posjetiteljima približiti realizaciju mogućnosti koje su proizašle iz navedenog prošlogodišnjeg događaja.

Također, Pravni fakultet u Osijeku i studenti Europskopravnog modula organiziraju Dane Europe od 5.-12. svibnja. Projekt sadrži niz aktivnosti, radionica, rasprava i zabave.

Ono što je važno istaknuti je suradnja i umrežavanje studenata Ekonomskog i Pravnog fakulteta u Osijeku te realizacija zajedničkog projekata. Tim ovodom u ponedjeljak, 9. svibnja od 15:30 do 17:00 sati održati će se tribina na Pravnom fakultetu pod nazivom „Utjecaj financijskih sredstava iz EU na poslovanje regije“. Tribinu će voditi studentice Ekonomskog fakulteta Vedrana Sabljo i Andreja Hmura. Prisutni će moći saznati nešto više o položaju RH i Osječko-baranjske županije u poslovanju EU. Poseban naglasak će se staviti na mogućnosti mladih koje nudi EU u Osiječko-baranjskoj županiji, kao i cijeloj RH.

Prijaviti se na tribinu možete putem linka:
[03.05.2016.] Europski EFOS tjedan 2015. održanim je radionicama, predavanjima i događanjima polučio brojne rezultate i suradnje. Europska događanja time su se na EFOS-u nastavila tijekom cijele godine. Europski EFOS tjedan održava se od 9. do 12. svibnja 2016. na Ekonomskom fakultetu.

Moto tjedna “Tvoja mogućnost za budućnost” svoju je puninu dobio u proteklih 365 dana u kojima su studenti proaktivnošću iskoristili EU mogućnosti (studijske boravke, prakse, nova zaposlenja, stažiranja u EU institucijama, …). Upravo su zato oni u fokusu Europskog EFOS tjedna 2016. tijekom kojeg će druge studente informirati o mogućnostima, ali ih i svojim pričama motivirati na djelovanje. Stranica prilagođena ispisu